Ηράκλειο: 36oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου: Επιτάφιος Μεγάλης Παρασκευής στο Λιμνάκαρο

03.05.2024, 10:24

Για την ιερή ακολουθία στολισμού και περιφοράς του Επιτάφιου στο γραφικό ξωκλήσι του Αγίου Πνεύματος

Την Μεγάλη Παρασκευή στις 3 Μαίου 2024, ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου τιμώντας την παράδοση των ορειβατών συμμετέχει στην καθιερωμένη πεζοπορία από το Αβρακόντε προς το οροπέδιο Λιμνάκαρου, για την ιερή ακολουθία στολισμού και περιφοράς του Επιτάφιου στο γραφικό ξωκλήσι του Αγίου Πνεύματος, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Ε.Ο.Σ Λασιθίου.

Η πεζοπορία είναι σύντομη (90’ περίπου). Από το θεματικό πάρκο Λάσινθος θα ακολουθήσουμε μονοπάτι Ε4 ανηφορικά ως το πανέμορφο μικρό οροπέδιο του Λιμνάκαρου με τα πολύχρωμα λουλούδια, τις καρυδιές και τις βελανιδιές κάτω απ’ τις κορφές της Δίκτης, θα στολίσουμε τον Επιτάφιο και θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί τα εγκώμια. Έπειτα θα επιστρέψουμε από τον ίδιο δρόμο στην αφετηρία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να είστε προετοιμασμένοι ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες της ημέρας, να έχετε τον κατάλληλο ρουχισμό. Καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε πιο πριν με τον αρχηγό ή τον υπεύθυνο για πληροφορίες.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: από Άγιο Νικόλαο (οδός Κ. Καραμανλή 24 S/M Βασιλόπουλου), στις 10:00

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! Αν συμπληρωθεί ικανός αριθμός εγγραφών, η μετάβαση θα γίνει με λεωφορείο κόστους 15€ ανά άτομο

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ: 3 ώρες περίπου (χωρίς τις απαραίτητες στάσεις)

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1

ΑΡΧΗΓΟΣ: Γιάννης Πάγκαλος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παναγιώτης Ευδαίμων (6979687576)

Διαβάστε επίσης: