Ηράκλειο: 23oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Σοκ στην Πτολεμαΐδα: 42χρονη έχασε την ίδια μέρα και σχεδόν την ίδια ώρα τον σύζυγο και το 7,5 μηνών παιδάκι της

24.02.2024, 22:17

Οι απώλειες είναι αβάσταχτες για την 42χρονη μητέρα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η πόλη της Πτολεμαΐδας μετά τον χαμό ενός 50χρονου πατέρα και λίγες ώρες μετά και του 7,5 μηνών παιδιού του. Οι απώλειες ωστόσο είναι αβάσταχτες για την 42χρονη μητέρα που έχασε τον σύζυγό της αλλά και το 7,5 μηνών αγγελούδι της, την ίδια μέρα και σχεδόν την ίδια ώρα.

O 50χρονος, που έφυγε από την ζωή, αντιμετώπιζε, τον τελευταίο μήνα, σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο «Θεαγένειο» ενώ το 7,5 μηνών βρέφος μεταφέρθηκε από τη μητέρα του, που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας, με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης, το οποίο, δυστυχώς, λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι το βρέφος είχε υποκείμενα νοσήματα, καθώς, όταν γεννήθηκε, τον Ιούλιο του 2023, λόγω αποκόλλησης πλακούντα, είχε διακομισθεί σε κρίσιμη κατάσταση, από την Πτολεμαίδα στη μονάδα νεογνών του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και μάλιστα για τη διακομιδή του είχε στηθεί γέφυρα ζωής από δικυκλιστές και περιπολικά της αστυνομίας που συνόδευσαν, τότε, το ασθενοφόρο.