Ηράκλειο: 19oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Στρατηγική κίνηση Καράτζη στο χώρο των Media

03.04.2024, 13:10

Επαφές με τον Γενικό Διευθυντή της New Vision Media κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο

Σε διαπραγματεύσεις βρίσκεται ο Όμιλος Καράτζη, μέσω του Προέδρου του και Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Αντώνη Καράτζη, με τον Γενικό Διευθυντή της Νew Vision Media κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, με αντικείμενο την απόκτηση μετοχικού πακέτου της εταιρείας.

Η New Media Vision διαχειρίζεται το cretaone.gr, το νέο ειδησεογραφικό site που έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποσπάσει ένα σημαντικό κομμάτι από την «πίτα» στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Κρήτης. Ήδη δρομολογούνται οι επόμενες κινήσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας μέσω νέων επενδύσεων στον χώρο των ΜΜΕ και του κλάδου υψηλής τεχνολογίας.

Κατά τη διάρκεια γεύματος ανάμεσα στις δύο πλευρές συζητήθηκαν λεπτομέρειες.

Αντώνης Καράτζης Νίκος Παναγιωτόπουλος (από αριστερά) Ο κ. Ιωακείμ Χρετς, ο Γενικός Διευθυντής της New Vision Media, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Καράτζη, κ. Μανώλης Μιχαλάκης και ο Πρόεδρος του Ομίλου Καράτζη, κ. Αντώνης Καράτζης.

Η εξέλιξη αυτή είναι το επιστέγασμα της πολύχρονης σχέσης εμπιστοσύνης και προσωπικής φιλίας ανάμεσα στον κ. Καράτζη και τον κ. Παναγιωτόπουλο και του κοινού οράματος για ισχυροποίηση στον χώρο των media.

Διαβάστε επίσης:

Συμφωνία Καράτζη – Μυτιληναίου για ένα «πράσινο» PPA ισχύος 210MW

Nana Golden Beach: Βραβεύθηκε από την TUI ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως

50 χρόνια Όμιλος Καράτζη: Η ομιλία του προέδρου και η παρουσίαση των στελεχών

50 χρόνια Όμιλος Καράτζη: Οι δηλώσεις για τη λαμπερή βραδιά

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ιστορική εκδήλωση του Ομίλου Καράτζη

Το συγκινητικό βίντεο με τα 50 χρόνια του Ομίλου Καράτζη