Ηράκλειο: 32oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

3 ζώδια θα δουν βελτίωση στις σχέσεις τους έως το τέλος της εβδομάδας

13.06.2024, 3:40

Πίνακας Περιεχομένων

«Θα υπάρξει συμβιβασμός και συγχώρεση»

Αυτή η εβδομάδα (10-16 Ιουνίου 2024) επικεντρώνεται στην επικοινωνία, καθώς ο Ερμής στους Διδύμους ενώνεται με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιο του αέρα. Ο Ερμής, που κυβερνά την επικοινωνία, στους Διδύμους μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε και τις δύο πλευρές μιας κατάστασης ή διαμάχης, διευκολύνοντας εσάς και τον σύντροφό σας να βρείτε κοινό έδαφος για συμβιβασμό και συγχώρεση σε περίπτωση πληγών.

Οι Δίδυμοι συχνά μπορεί να προτιμούν να συζητούν για πιο εύκολα θέματα, αλλά η εβδομάδα ξεκινά με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, καθώς σας ενθαρρύνει να μην κρύβετε τίποτα κάτω από το χαλί, αλλά να το αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο.

Καθώς ο Ερμής ευθυγραμμίζεται πρώτα με τον Ήλιο και μετά με την Αφροδίτη στους Διδύμους, επωφεληθείτε από από τη δυνατότητα να εστιάσετε σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς και επιτρέψτε στον εαυτό σας να επικεντρωθεί όχι μόνο στον σύντροφό σας αλλά και στον εαυτό σας, έτσι ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο που φέρνει μια ευκαιρία για μεγαλύτερη ελπίδα, ισορροπία και την ικανότητα να επιλέξετε το μονοπάτι που είναι γεμάτο με την αγάπη που πάντα επιθυμούσατε. Για τρία συγκεκριμένα ζώδια, θα υπάρξει βελτίωση στις σχέσεις τους αυτή την εβδομάδα.

Ιχθύες

Είναι σημαντικό να παραμείνετε ανοιχτοί για να λάβετε αυτό που ελπίζετε στην ερωτική σας ζωή. Είτε πρόκειται για μια ολοκαίνουργια σχέση που φαίνεται να είναι και σταθερή και μαγική, είτε για μια υπάρχουσα σχέση που συνεχίζει να προχωρά προς μια βαθύτερη δέσμευση, βρίσκεστε στα πρόθυρα να λάβετε το δικό σας θείο θαύμα. Ο Δίας μετακινήθηκε πρόσφατα στους Διδύμους στις 25 Μαΐου και θα φέρει τύχη και αγάπη στην οικιακή σας ζωή, η οποία θα περιλαμβάνει την εξέλιξη της σχέσης σας, αλλά για εσάς σε αυτή τη φάση, εξασφαλίζει ότι έχετε δημιουργήσει χώρο στη ζωή σας για αυτό που θέλετε – και ότι θα αρπάξετε την ευκαιρία για περισσότερα όταν τελικά έρθει.

Την Παρασκευή, 14 Ιουνίου, το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο ανατέλλει στον οίκο του ρομαντισμού σας, φέρνοντας μια στιγμή λήψης αποφάσεων που θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε τη σχέση σας από τη μία φάση στην άλλη. Ο Παρθένος κυβερνά τις ρομαντικές σχέσεις και τα θέματα της καρδιάς, ενώ το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης επιδιώκει να σας εμπνεύσει μεγαλύτερη ελπίδα, ώστε να μπορέσετε να πάρετε την απόφαση που θα σας οδηγήσει πραγματικά εκεί που σας καθοδηγεί η καρδιά σας. Αλλά αυτή η απόφαση μπορεί να έρθει πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζετε, και ενώ η καρδιά σας είναι δοσμένη ολοκληρωτικά σε αυτή τη σχέση, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν επιτρέπετε σε ανθρώπους από το παρελθόν να ραγίσουν την καρδιά σας ή οδυνηρές εμπειρίες να διαμορφώσουν τις αποφάσεις σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ελπίζει, να αποδεχτεί το παρελθόν και να συγχωρέσετε τον εαυτό σας γιατί χρειάστηκε να μάθει τα σημαντικά μαθήματα αγάπης που έπρεπε να βιώσετε. Όλα είναι διαφορετικά τώρα, όπως και αυτό το υπέροχο άτομο στη ζωή σας, οπότε αγκαλιάστε την ελπίδα και επιτρέψτε στον εαυτό σας να πει ναι σε όλα όσα πάντα θέλατε.

Τοξότης

Υπάρχει μια έντονη ρομαντική εστίαση στη ζωή σας αυτή τη στιγμή, τόσο όσον αφορά στις εξόδους και τα ραντεβού όσο και στη δέσμευση που ελπίζετε. Αλλά για να αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο στο έπακρο, πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να προχωρήσει από το παρελθόν, να συγχωρέσετε τον σύντροφό σας ή να απελευθερώσετε την δυσαρέσκεια από παλιές σχέσεις που σας κρατάνε πίσω. Αξίζετε την αγάπη όσο ο καθένας, και δεν έχει σημασία τι συνέβη πριν από αυτή τη στιγμή. Το μόνο που έχει σημασία είναι ότι είστε έτοιμοι να ανοιχτείτε πλήρως στην αγάπη. Προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι προσεγγίζετε τα θέματα των σχέσεων με θεραπεία και συμπόνια για τον εαυτό σας. Να θυμάστε ότι είστε άξιοι δέσμευσης και αγάπης και να βεβαιωθείτε ότι τίποτα από το παρελθόν δεν θα μπει εμπόδιο σε αυτό που ονειρεύεστε.

Την Κυριακή, 16 Ιουνίου, η Αφροδίτη και ο Ερμής θα ενωθούν στους Διδύμους, κυβερνήτη του τομέα του ρομαντισμού σας, φέρνοντας στο προσκήνιο ερωτικές προτάσεις. Η Αφροδίτη κυβερνά θέματα της καρδιάς και των σχέσεων, ενώ ο Ερμής κυβερνά την επικοινωνία, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου που μιλάτε στον εαυτό σας. Πριν από την ένωση του Ερμή και της Αφροδίτης, ο πλανήτης της επικοινωνίας ξεκίνησε έναν νέο κύκλο στις 14 Ιουνίου καθώς διασταυρώθηκε με την καρδιά του Ήλιου, σηματοδοτώντας ότι είναι ασφαλές να πιστέψετε στο μέλλον και να αφήσετε πίσω το παρελθόν.

Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί να υπάρχουν τόσες πολλές προτάσεις τώρα που δεν ξέρετε ποια να διαλέξετε, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση, αυτή η ενέργεια θα σας βοηθήσει να θεραπεύσετε όποια προβλήματα υπάρχουν και να δημιουργήσετε μια πιο βαθιά και δυνατή σύνδεση. Εάν ελπίζετε να συμφιλιωθείτε με ένα συγκεκριμένο άτομο μετά από έναν χωρισμό ή μια δύσκολη περίοδο, εμπιστευτείτε ότι αυτό είναι το σημάδι σας από το σύμπαν ότι όλα συμβαίνουν όπως πρέπει, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έχετε αρκετό θάρρος να πείτε τι πραγματικά θέλετε από την αγάπη.

Υδροχόος

Ανεξάρτητα από το πόσο μπορεί να έχετε αμφισβητήσει πρόσφατα τη σχέση σας, δεν σημαίνει ότι αυτή είναι η μοίρα εσάς. Όταν μια σχέση διαφέρει από οτιδήποτε έχετε βιώσει, είναι εύκολο να αμφιβάλλετε γι’ αυτήν ή να αναρωτιέστε αν βρίσκεστε εκεί που πρέπει να είστε. Αλλά η επιλογή να συνεχίσετε να δημιουργείτε χώρο για ανάπτυξη στη συγκεκριμένη σχέση, απολαμβάνοντας όσα μπορείτε και αφήνοντας πίσω την ιδέα ότι υπάρχει πάντα κάτι τέλειο που πρέπει να επιτευχθεί, μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα τι προορίζεται να φέρει στη ζωή σας μια μακροχρόνια αγάπη. Αυτός ο χώρος είναι ακριβώς αυτό που σας επιτρέπει να εμπιστευτείτε περισσότερο την καρδιά σας και να αρπάξετε τις ευκαιρίες για μεγαλύτερη σύνδεση και δέσμευση στη σχέση σας.

Την Παρασκευή, 14 Ιουνίου, ο Ερμής Cazimi θα εμφανιστεί στους Διδύμους, φέρνοντας ένα νέο κεφάλαιο με προτάσεις, επικοινωνία και αφθονία στην ερωτική σας σχέση. Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, μετακινήθηκε πρόσφατα στους Διδύμους στις 25 Μαΐου για τον επόμενο χρόνο, κάτι που μπορεί πολύ καλά να φέρει μια πρόταση γάμου ή τον τύπο της σημαντικής δέσμευσης που σας αγγίζει πιο βαθιά. Λόγω της ενέργειας του Δία στους Διδύμους, ο Ερμής Cazimi θα ενισχύσει αυτή την ενέργεια και θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο σίγουροι ότι εσείς και ο/η σύντροφός σας αναπτύσσεστε πραγματικά μαζί και προς μια υγιή κατεύθυνση. Ύστερα από μία περίοδο αμφιβολιών ή αμφισβήτησης που έχετε περάσει, αυτή η ενέργεια θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ασφαλείς στη σχέση σας και επίσης να μπορέσετε να υιοθετήσετε μια νέα οπτική καθώς συνειδητοποιείτε ότι αν η αγάπη είναι τέλεια, δεν σημαίνει ότι και η σχέση θα είναι τέλεια. Για πρώτη φορά, το αποδέχεστε, γιατί υπάρχει μια εσωτερική γαλήνη που σας λέει ότι αυτή είναι η αγάπη που πραγματικά θέλετε να κρατήσει για πάντα.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης:

Αν είσαι σε σχέση με αυτά τα ζώδια, καταπιέζεσαι αρκετά

Αυτά τα τρία ζώδια είναι λιγότερο πιθανό να πιστεύουν στα ζώδια


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα