Ηράκλειο: 35oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

3ο Διεθνές Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στο Ηράκλειο

11.07.2024, 15:35

12 εως 14 Ιουλίου 2024

Το 3ο Διεθνές Συνέδριο για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα διοργανώνεται από το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Γυναικών Επιχειρηματιών Εμπορικό και το  Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης με την συνδιοργάνωση των Επιμελητηρίων Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνης και Λασιθίου και την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Ινστιτούτου Βίο-Οικονομίας και Άγρο-Τεχνολογίας του ΙΤΕ.

Το Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 12 έως  και την Κυριακή 14 Ιουλίου 2023 στο Ηράκλειο (Πλατεία Αγίας Αικατερίνης, Επιμελητήριο Ηρακλείου και κλείνει με ξενάγηση στο παλάτι της Κνωσσού).

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν εξέχοντες κυβερνητικοί αξιωματούχοι, διεθνώς αναγνωρισμένοι ερευνητές, επιχειρηματίες και ειδικοί εγνωσμένου κύρους, θα  ανταλλάξουν απόψεις και θα προάγουν την ιδέα της γυναικείας επιχειρηματικότητας .

Επιπλέον, το Συνέδριο θα παρέχει τη δυνατότητα σε γυναίκες επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο να συναντηθούν, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, να επεκτείνουν το δίκτυό τους και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Η κ. Χρύσα Δασκαλάκη. Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Κρήτης, θα είναι ομιλήτρια την δεύτερη ημέρα του συνεδρίου (Σάββατο 13 Ιουλίου 2024) στην ενότητα  «Από τα προβλήματα στην πρόοδο», παρουσιάζοντας τις δράσεις του Παρατηρητηρίου Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της  Περιφέρειας Κρήτης.

Διαβάστε επίσης:

Περιφέρεια Κρήτης: Σύσκεψη για τον τουρισμό με εκπροσώπους πανεπιστημιακών και ερευνητικών ιδρυμάτων

Ace Summer Padel Tournament στο Ηράκλειο με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Περιφέρεια Κρήτης: Σύσκεψη για να «μπει» το κρητικό τυρί στα ξενοδοχεία του νησιού

Επιστημονική ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο στα Χανιά


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα