Δείτε πως να τα φτιάξετε
Το corn flour και το ξίδι, όπως αναφέρεται και στο idahopotato.com, μερικές φορές χρησιμοποιούνται για να φτιάξει κανείς τραγανές πατάτες σαν αυτές του εστιατορίου. Με αυτά τα δύο υλικά μπορεί κανείς να πετύχει μια συγκεκριμένη υφή, τραγανότητα και γευστικά χαρακτηριστικά.
Υλικά:
- 4-5 πατάτες
- 1 πολυμπάγκ
- 5-6 κ.τ.σ. κορν φλάουρ
- ξίδι
- σπορέλαιο
Εκτέλεση:
- Καθαρίστε τις πατάτες σας ή πλύντε τις καλά (αν θέλετε να αφήσετε τη φλούδα).
- Κόψτε τις με το μαντολίνο ή με το μαχαίρι. (σχήμα για πατάτες τηγανιτές)
- Βάλτε της σε μια λεκάνη με κρύο νερό και ξίδι.
- Αφήστε τις για 20 λεπτά.
- Σουρώστε με ένα σουρωτήρι.
- Βάλτε στο τηγάνι το λάδι να κάψει καλά.
- Ρίξτε το corn flour μέσα στο πολυμπάγκ.
- Βάλτε μερικές πατάτες μέσα, κουνήστε να πάει το κορν φλάουρ παντού και έπειτα ρίξτε τις πατάτες στο τηγάνι.
- Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία με όλες τις πατάτες που έχετε κόψει.
- Κάθε τηγανιά βάλτε τη σε μια πιατέλα που θα έχετε στρώσει χαρτί κουζίνας.
Δημοφιλή
Συναγερμός στο Ηράκλειο: Απέδρασε ασθενής από την ψυχιατρική κλινική του ΠαΓΝΗ
Θλίψη στην Κρήτη: Αύριο 13/8 το τελευταίο αντίο στον αγαπητό Γιώργο Νταγιαντά
Τραγωδία στο Κορωπί: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κατάστημα και έπιασε φωτιά – Απανθρακώθηκε ο οδηγός
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταιγιστικές οι εξελίξεις - Αναταραχή στη ΝΔ
Κρήτη: Θρήνος για τον 55χρονο Γιώργο που «έσβησε» πρόωρα
Μοιραία βουτιά για 55χρονο σε παραλία της Κρήτης
Καρκίνος του πνεύμονα: Αυτό είναι το ελάχιστα γνωστό σύμπτωμα που επηρεάζει το χέρι
Πύρινη λαίλαπα στη χώρα: Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 - Δείτε live χάρτη με τις πυρκαγιές
Κρήτη: Σε ποιες περιοχές θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος σήμερα Τετάρτη 13 Αυγούστου