Βήμα 1
Κόβουμε το κουνουπίδι, το μπρόκολο, τη σελινόριζα, τα μανιτάρια, το πράσο και το σέλερι σε όμοια κομμάτια. Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι, το καρότο και όλα τα υπόλοιπα λαχανικά για 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά με μια σπάτουλα. Προσθέτουμε το κόκκινο πιπέρι, τη ρίγανη, το κριθαράκι, αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
Βήμα 2
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών τμηματικά, σε τρεις δόσεις, περιμένοντας να απορροφηθεί η πρώτη δόση πριν ρίξουμε τη δεύτερη. Ανακατεύουμε τακτικά μέχρι το κριθαράκι να απορροφήσει τον ζωμό και να χυλώσει. Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Φωτογραφία – Food styling: Εύα Μονοχάρη – Funky Cook
Πηγή: Olivemagazine
Διαβάστε επίσης:
Πολίτικο τσουρέκι: H αυθεντική συνταγή από μια μαστόρισσα της Πόλης
Δημοφιλή
ΑΑΔΕ: Κάνουν αιφνιδιαστικούς ελέγχους στα χωράφια και μοιράζουν πρόστιμα 500 ευρώ
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Βροχή» οι κατασχέσεις για τους επιτήδειους που δεν μπορούν να επιστρέψουν τα χρήματα πίσω
Ηράκλειο: Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών στον Καράβολα
Φωτιά σε χωριό του Ηρακλείου κινητοποίησε την πυροσβεστική
Πέτρος Φιλιππίδης: Στάχτη έγινε το σπίτι του ηθοποιού στην Πατησίων ενώ βρισκόταν μέσα
Τροχαίο στην Κνωσού: Έχασε τον έλεγχο της μηχανής και βρέθηκε στο οδόστρωμα
Με ύφος χιλίων καρδιναλίων ο... «οξύθυμος» πρώην υπουργός
Θρήνος στη Μεσαρά για την αγαπητή Στέλλα που έφυγε πρόωρα
4 νεκροί και 7 ασθενείς από σαρκοφάγα βακτήρια σε ακτές!