Δείτε τα tips
Φτιάχνουμε τη συνταγή με τα νόστιμα τηγανόψωμα, τα γεμίζουμε με τυρί φέτα και τα ψήνουμε για μεγαλύτερη ευκολία και οικονομία στη φριτέζα αέρος.
Διαδικασία
Βήμα 1
Για τη συνταγή, σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το αλάτι μαζί. Στη συνέχεια, προσθέτουμε σταδιακά το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια μας. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για περίπου 1 ώρα.
Βήμα 2
Μετά το ξεκούρασμα της ζύμης, τη χωρίζουμε σε μικρά μπαλάκια και προσθέτουμε φέτα σε κάθε μπαλάκι ζυμώνοντας ελαφρά να ενσωματωθεί.
Βήμα 3
Ανοίγουμε τα μπαλάκια σε λεπτές δίσκους με τη βοήθεια ενός πλάστη ή με τις παλάμες μας. Προθερμαίνουμε τη φριτέζα αέρος στους 180°C.
Βήμα 4
Εν τω μεταξύ, αλείφουμε ελαφρά την κάθε πλευρά των τηγανόψωμων με λίγο ελαιόλαδο και τα τοποθετούμε στο καλάθι της φριτέζας αέρος, φροντίζοντας να μην στοιβάζουμε το ένα πάνω στο άλλο.
Βήμα 5
Ψήνουμε για περίπου 6΄ από την κάθε πλευρά ή μέχρι να φουσκώσουν και να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα, ελέγχοντας τακτικά και αναποδογυρίζοντάς τα όπως χρειάζεται για ομοιόμορφο ψήσιμο.
Βήμα 6
Σερβίρουμε τα τηγανόψωμα ζεστά και τα απολαμβάνουμε με τις αγαπημένες μας σάλτσες και γεμίσεις.
Διαβάστε επίσης:
πηγή: olivemagazine
Styling: Κατερίνα Λυκουρέση – Food styling: Μάκης Γεωργιάδης – Φωτογραφία: Studio LM

Δημοφιλή
Ηράκλειο, η πόλη που δεν γιορτάζει τα Χριστούγεννα
Ανείπωτη θλίψη στον Κρουσώνα: «Έφυγε» ο Γιώργος Τζαγκαράκης, απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας
Σοκ στο Μαλεβίζι: Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε γνωστός επιχειρηματίας
Σοβαρό τροχαίο στις Βρύσες: Ζευγάρι εγκλωβίστηκε στα συντρίμια του Ι.Χ. του
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιοι και με ποιο τρόπο θα επιστρέψουν τις παράνομες επιδοτήσεις
Τροχαίο σοκ στο Ηράκλειο: Ι.Χ. παρέρυρε άτομο με κινητικές δυσκολίες - Δείτε εικόνες
Τραγωδία στον Μυλοπόταμο - Εντοπίστηκε νεκρός στο χωράφι του
Αιματηρό επεισόδιο στην Αττική: Δύο αλλοδαποί μεταφέρθηκαν μαχαιρωμένοι στον «Ευαγγελισμό» – Στη ΜΕΘ ο ένας
ΔΕΔΔΗΕ: Που θα κοπεί το ρεύμα σήμερα Δευτέρα (22/12) στην Κρήτη