Βήμα 1
Σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι να ζεσταθεί, προσθέτουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε, ενώ στη συνέχεια ρίχνουμε και τα κρεμμυδάκια και τα ανακατεύουμε καλά, ώστε να βγάλουν τα αρώματά τους. Ρίχνουμε τον τοματοπολτό, τον τρίβουμε στη βάση της κατσαρόλας με ξύλινη κουτάλα να διαλυθεί και σβήνουμε με το ξίδι. Αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το χταπόδι.
Βήμα 2
Αφήνουμε να σιγομαγειρευτούν για 15΄, προσθέτουμε τα χταποδάκια, ανακατεύουμε προσεχτικά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 20΄. Σερβίρουμε το στιφάδο χλιαρό.
Styling: Κ. Λυκουρέση, Φωτογραφίες: STUDIOM
πηγή:Olivemagazine.gr
Διαβάστε επίσης:
Πανεύκολο τιραμισού με σοκολάτα γάλακτος
Συνταγή για λαχταριστό νηστίσιμο σοκολατένιο κέικ
Συνταγή για σιροπιαστή μηλόπιτα
Τσιπς μήλου με κανέλα στον φούρνο
Δημοφιλή
Κρήτη: Η δημόσια συγγνώμη που συγκλονίζει μετά το θανατηφόρο τροχαίο του 17χρονου Γιώργου
Σε ποια χωριά της Κρήτης καταργείται ο ΕΝΦΙΑ - Αναλυτικά η λίστα με τους οικισμούς
Αποκαρδιωτικές εικόνες στην Κρήτη: Κοπάδι αιγοπροβάτων «αφάνισε» αμπέλι (Φωτογραφίες)
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε γνωστή ηθοποιός
Θλίψη στην Περιφέρεια Κρήτης για τον θάνατο της μητέρας της Μαρίας Κασωτάκη
Θρήνος στο κρητικό μπάσκετ: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Μάρκος Ναλετάκης
Ηράκλειο: Σε αυτά τα χωριά καταργείται ο ΕΝΦΙΑ
Στο Ωνάσειο ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά
Θλίψη στα Χανιά για το θάνατο του γνωστού εικαστικού Ευτύχη Παλλήκαρη