Ηράκλειο: 25oC

Νέα σχολή επαγγελματία πιτσαδόρου ιταλικής πίτσας στο Ηράκλειο

08.11.2023, 15:35

Από τις Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου Ιταλικής Πίτσας δημιούργησαν οι Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, καλύπτοντας τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς εργασίας σε αυτόν τον τομέα.

Η Σχολή απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά ως πιτσαδόροι σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, ανεξάρτητα αν έχουν ήδη εμπειρία ή όχι στον χώρο της πίτσας.

Οι συμμετέχοντες με την ολοκλήρωση των σπουδών τους θα λάβουν από τη Σχολή:
• Πιστοποίηση από τον φορέα πιστοποίησης δεξιοτήτων ISKILLS
• Βεβαίωση Παρακολούθησης διάρκειας 80 ωρών από τις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου
• Certificato από το Italian Pizza Academy

Η Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου ή Formazione Professionale Pizzaiolo δημιουργήθηκε στα πλαίσια της ανάγκης βελτιστοποίησης των γνώσεων των επαγγελματιών πιτσαδόρων, καθώς το κατ’ εξοχήν ιταλικό πιάτο κερδίζει ολοένα και περισσότερους πελάτες στην ελληνική και παγκόσμια γαστρονομία, εξασφαλίζοντας σίγουρη εργασία για όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά.

Το πρόγραμμα μαθημάτων περιλαμβάνει θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, μεταξύ άλλων, για τις ζύμες, τη διαδικασία παραγωγής, τον εξοπλισμό, τους κανόνες ασφάλειας – υγιεινής και τη διαχείριση του φούρνου.

Διάρκεια: 80 διδακτικές ώρες, εκ των οποίων:

• Οι 15 διδακτικές ώρες θα γίνουν εξ αποστάσεως, με ζωντανή παρακολούθηση, μέσω πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης τις ημερομηνίες και ώρες 20/11/23 09:00-13:15, 21/11/23 09:00-13:15, 22/11/23 09:00-13:15.
• Οι 65 διδακτικές ώρες πρακτικής άσκησης θα γίνουν στο εργαστήριο της Σχολής, από Δευτέρα έως Σάββατο. 23/11/23 09:00-16:45, 24/11/23 09:00-15:45, 25/11/23 09:00-15:45, 27/11/23 09:00-15:45, 28/11/23 09:00-15:45, 29/11/23 09:00-15:45, 30/11/23 09:00-15:45, 01/12/23 09:00-15:45.
Κόστος συμμετοχής: 600€ ανά συμμετοχή.

Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, AMEA, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Θέσεις περιορισμένες !!!

Εισηγητής:

Ο Giorgio Manganiello είναι γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας και εργάζεται στην εστίαση και την Ιταλική κουζίνα από το 1986. Είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto. Παράλληλα, διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete σε εκπαιδευτικά θέματα.

Πληροφορίες: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Λ. Ικάρου & Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302605, e-mail: leontarakis@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

πριν από 4 λεπτά
Αθλητικά

Τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου: «Αποκλείστε τώρα το Ισραήλ»

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 6 λεπτά
Style

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 10 λεπτά
Κόσμος

Απίστευτο κατόρθωμα για Πολωνό σκιέρ – Ανέβηκε και κατέβηκε το Έβερεστ χωρίς οξυγόνο

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 11 λεπτά
Ελλάδα

Διέρρηξαν αυτόματους πωλητές παίρνοντας 100 τεμάχια βιομηχανικής κάνναβης (φωτογραφία)

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 15 λεπτά
Ελλάδα

Απίστευτο τροχαίο: Καραμπόλα 8 οχημάτων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 24 λεπτά
Αθλητικά

Ερασιτέχνης ΟΦΗ: Η… αθέατη πλευρά της επίσημης φωτογράφισης της ομάδας βόλεϊ (φωτογραφίες)

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 29 λεπτά
Κόσμος

Τραγωδία στην Αίγυπτο: Κατέρρευσε κτήριο από πυρκαγιά στο Δέλτα του Νείλου – 8 νεκροί και 29 τραυματίες (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 38 λεπτά
Αθλητικά

ΟΦΗ: Η διαδικασία μεταβίβασης εισιτηρίων διαρκείας

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 39 λεπτά
Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άναψε τσιγάρο μέσα στο αεροπλάνο – Μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο τον περίμενε η Αστυνομία

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 40 λεπτά
Ελλάδα

ΕΛΣΤΑΤ: Οικοδομικές άδειες – Από την πτώση 6μηνου στην άνοδο του Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

CretaOne TV

Δείτε όλα τα βίντεο του CretaOne TV εδώ

Παρακολουθήστε τώρα →