Καθώς μαγειρεύεις, τσέκαρε τα βήματα που ολοκληρώνεις και ακολούθησε τη συνταγή χωρίς να χαθείς
Υλικά
- 1/3 σκελίδα σκόρδο
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 1/2 πιπεριά τσίλι
- 1/2 κ.γ. μπούκοβο
- 400 γρ. φέτα
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Για το σερβίρισμα
- Ψωμί
- Μπούκοβο
- Πιπεριά τσίλι
- Φρέσκα μυρωδικά
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προετοιμασία της Τυροκαυτερής:
- Προσθέστε στο μπλέντερ το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το μπούκοβο και την ψιλοκομμένη πιπεριά τσίλι.
- Χτυπήστε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Ανάμειξη:
- Σε ένα μπολ, βάλτε τη σπασμένη φέτα και το στραγγιστό γιαούρτι.
- Προσθέστε το μείγμα από το μπλέντερ και ανακατέψτε με ένα κουτάλι μέχρι να αναμειχθούν καλά.
- Σερβίρισμα:
- Μεταφέρετε την τυροκαυτερή σε ένα μικρό μπολ.
- Γαρνίρετε με επιπλέον μπούκοβο, ψιλοκομμένη πιπεριά τσίλι και φρέσκα μυρωδικά.
- Συνοδέψτε με φέτες ψωμιού.
Δημοφιλή
ΟΠΕΚΕΠΕ: Εντοπίστηκαν τα πρώτα 100 ΑΦΜ με παράνομες επιδοτήσεις και στην Κρήτη
«Νέκρα στην Σαντορίνη, η Κρήτη είναι φίσκα»: Αλλάζει ο χάρτης των διακοπών στην Ελλάδα - Ποια νησιά εγκαταλείπουν οι τουρίστες
Θρήνος: Νεκρή 22χρονη σε τροχαίο
Ηράκλειο: Βαρύ πένθος για την οικογένεια Βελημβασάκη
Κρήτη: Σεισμός 3,2 ρίχτερ βόρεια του Ηρακλείου
Τον βρήκε μεθυσμένο στο σπίτι, τον έδεσε και τον σκότωσε ακαριαία - 1 χρόνο μετά εξιχνιάστηκε η δολοφονία
Κρήτη: Κάνουν μπάνιο δίπλα στα λύματα - Εικόνες ντροπής σε μία από τις πιο τουριστικές περιοχές
Κρήτη: 250 αδέσποτα πρόβατα μάζεψε η αστυνομία - Ψάχνουν τους ιδιοκτήτες
Νεκρός 44χρονος σε τροχαίο με μηχανή