- Λιώνουμε πρώτα τη σοκολάτα και το βούτυρο σε μπέν μαρί. Το αποσύρουμε.
- Χωρίζουμε τα αυγά. Χτυπάμε τα ασπράδια με 1 πρέζα αλάτι μέχρι να σχηματιστούν απαλές κορυφές.
- Προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη, χτυπάμε ξανά να σφίξει η μαρέγκα και να γυαλίσει.
- Προσθέτουμε την υπόλοιπη ζάχαρη.
- Διαλύουμε τους κρόκους στη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε λίγη μαρέγκα 1/3 και την διαλύουμε στη σοκολάτα.
- Τμηματικά προσθέτουμε την υπόλοιπη μαρέγκα, ανακατεύοντας απαλά. Μοιράζουμε στα πυρίμαχα.
- Ψήνουμε για 7’ στους 180 βαθμούς. Σερβίρουμε αμέσως.
Το τέλειο σοκολατένιο γλυκό
Εύκολο σουφλέ σοκολάτας με πλούσια ζεστή σοκολάτα να ξεχειλίζει σε κάθε κάθε μπουκιά. Δείτε τα υλικά και την εκτέλεση:
Για το σοκολατένιο μους σουφλέ
- 100 γρ. κουβερτούρα σοκολάτα
- 1 κ.σ. (20 γρ.) βούτυρο
- 2 κ.σ. (40 γρ.) ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
- 2 αυγά

Δημοφιλή
Χανιά: Ένοχος ο ιδιοκτήτης της κατοικίας στη Λάρισα για τον θάνατο του φοιτητή Νίκου Μπιτσάκη
Και η οικογένεια Σεμερτζίδου είχε κερδίσει σε τυχερά παιχνίδια - Αλλά το... ξέχασε
Θρήνος στην Κρήτη: Σπαρακτικά μηνύματα για τον 19χρονο Ραφαήλ στα social: «Ζήλεψε ο Χάρος»
Ο Κρητικός που παράτησε την πόλη και ζει 40 χρόνια μόνος στο βουνό
Χανιά: Είδε στο καφενείο τον πατέρα του και τον... μαχαίρωσε 50 φορές!
Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Κρήτη
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξεκινά σήμερα το απόγευμα η πληρωμή των επιδοτήσεων - Τι είπε ο υφυπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
Έπεσε στο οδόστρωμα το λάδι της χρονιάς! Πάνω από 40 κιλά ελαιόλαδο κλαίει παραγωγός - Δείτε εικόνες
Κρήτη: Αγοραστής με 1.300.000 ευρώ για το παραθαλάσσιο πρώην ξενοδοχείο που στέγαζε τον...ΕΟΜΜΕΧ!