Ηράκλειο: 25oC

Καρδιές σφολιάτας με κρέμα και φράουλες

23.01.2024, 6:23

Ένα παιχνιδιάρικο και νόστιμο γλυκό 

Κι΄ομως υπάρχει ένα γρήγορο γλυκό που μπορείτε αν θέλετε να φτιάξετε και με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που είναι μερικές εβδομάδες με 5 υλικά, εύκολα και γρήγορα.

Υλικά:

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 130 γραμμάρια κρέμα τυρί
  • 15 γραμμάρια αλεύρι
  • 15 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
  • 4 κ.τ.σ. γάλα
  • φρέσκιες φράουλες

Εκτέλεση:

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου και βάλτε λαδόκολλα στο ταψί που θα χρησιμοποιήσετε.
  • Ανοίξτε τα φύλλα και με ένα κουπάτ καρδιά κόψτε τις καρδιές. (Αν κολλάει η ζύμη ρίξτε λίγο αλεύρι)
  • Σε ένα μπολ βάλτε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη και το αλεύρι. Ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε μια αφράτη και απαλή κρέμα.
  • Βάλτε τη κρέμα σε μια σακούλα κορνέ και βάλτε λίγη επάνω στις καρδιές που κόψατε πιο πριν.
πριν από 8 λεπτά
Αθλητικά

Eurobasket 2025, Γερμανία – Σλοβενία 99-91: Το «πάλεψε» η παρέα του Ντόντσιτς, πέρασε το φαβορί

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 33 λεπτά
Κόσμος

Γιούτα: Συντηρητικός ακτιβιστής – συνεργάτης του Τραμπ δέχτηκε πυρά

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 40 λεπτά
Πολιτική

Στο Ωνάσειο ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 46 λεπτά
Ελλάδα

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2656: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 54 λεπτά
Ηράκλειο

Θλίψη στα Σκούρβουλα: 40 μέρες χωρίς τον Μανούσο Πουλινάκη

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 1 ώρα
Ηράκλειο

Κρήτη: Η δημόσια συγγνώμη που συγκλονίζει μετά το θανατηφόρο τροχαίο του 17χρονου Γιώργου

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 1 ώρα
Πολιτική

Σωκράτης Φάμελλος στη ΔΕΘ: Το πρόγραμμα και οι πολιτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 1 ώρα
Κόσμος

Το μήνυμα Νετανιάχου προς το Κατάρ για τους τρομοκράτες

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 1 ώρα
Style

Πώς να διατηρείς μακριά τα μαλλιά σου μετά την ηλικία των 50

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 1 ώρα
Ηράκλειο

Σπύρος Κοκοτός: Ο αρχιτέκτονας που μετέτρεψε την Ελούντα σε παγκόσμιο προορισμό

Διαβάστε περισσότερα