Διαδικασία
Βήμα 1
Αρχικά βάζουμε τις μπαγκέτες στον φούρνο στους 70°C μέχρι να γίνουν τραγανές, για 30΄. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και μετά στη μέση.
Βήμα 2
Όση ώρα ψήνονται οι μπαγκέτες ετοιμάζουμε τα λουκάνικα: Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνουμε λίγο χοντρό αλάτι και ένα κομμάτι βούτυρο. Μόλις λιώσει το βούτυρο ρίχνουμε στο νερό τα λουκάνικα και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Στη συνέχεια, κλείνουμε την κατσαρόλα με το καπάκι της, σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε εκεί τα λουκάνικα μέχρι το σερβίρισμα για να παραμείνουν ζεστά.
Βήμα 3
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά λιώνουμε το βούτυρο και κατόπιν σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το μπαλσάμικο, τη ζάχαρη και το θυμάρι και τα μαγειρεύουμε μέχρι να καραμελώσουν, για περίπου 15΄-20΄.
Βήμα 4
Βγάζουμε τις μπαγκέτες από τον φούρνο, τις ανοίγουμε και τις αλείφουμε με την κέτσαπ, τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, βάζουμε από ένα λουκάνικο και, τέλος, γαρνίρουμε με τα κρεμμύδια. Σερβίρουμε αμέσως.
Φωτογραφία: Vinny Whiteman
Δημοφιλή
Κρήτη: Απεβίωσε ο Μιχαήλ Στρατάκης που καταγόταν από το Θραψανό
Επίθεση αλλοδαπού σε δύο 16χρονες - Είχε κατεβάσει το εσώρουχο του και τους έλεγε «come-come»
Βαρύ πένθος στην Κρήτη: Έφυγε απο τη ζωή ο Μιχαήλ Δοξαστάκης
Πέθανε ο Βαγγέλης Στεφανάκης, ο δολοφόνος της Φαίης Μπλάχα - Είχε βγει με άδεια από τη φυλακή
Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια... σε περιμένει δύσκολος Αύγουστος
Αύγουστος 2025: Ποια ζώδια θα βιώσουν μεγάλες αλλά ευχάριστες αλλαγές
«Κοινωνική Αφύπνιση»: Με επίκεντρο τον Άνθρωπο ο προγραμματισμός των νέων δράσεων
Ξυλοδαρμός σε αεροδρόμιο στην Κρήτη (βίντεο)
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κρητικός πονοκέφαλος με κτηνοτρόφο, λογίστρια και στέλεχος ΝΔ!