Διαδικασία
Βήμα 1
Αρχικά βάζουμε τις μπαγκέτες στον φούρνο στους 70°C μέχρι να γίνουν τραγανές, για 30΄. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και μετά στη μέση.
Βήμα 2
Όση ώρα ψήνονται οι μπαγκέτες ετοιμάζουμε τα λουκάνικα: Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνουμε λίγο χοντρό αλάτι και ένα κομμάτι βούτυρο. Μόλις λιώσει το βούτυρο ρίχνουμε στο νερό τα λουκάνικα και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Στη συνέχεια, κλείνουμε την κατσαρόλα με το καπάκι της, σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε εκεί τα λουκάνικα μέχρι το σερβίρισμα για να παραμείνουν ζεστά.
Βήμα 3
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά λιώνουμε το βούτυρο και κατόπιν σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το μπαλσάμικο, τη ζάχαρη και το θυμάρι και τα μαγειρεύουμε μέχρι να καραμελώσουν, για περίπου 15΄-20΄.
Βήμα 4
Βγάζουμε τις μπαγκέτες από τον φούρνο, τις ανοίγουμε και τις αλείφουμε με την κέτσαπ, τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, βάζουμε από ένα λουκάνικο και, τέλος, γαρνίρουμε με τα κρεμμύδια. Σερβίρουμε αμέσως.
Φωτογραφία: Vinny Whiteman
Δημοφιλή
Τραγωδία στον ΒΟΑΚ: Νεκρή 19χρονη μετά από παράσυρση
Αυτός ο Κρητικός τραγουδιστής όταν τραγουδάει σου «σηκώνει την τρίχα»
Θρήνος για την 23χρονη Μαρία που έσβησε στην άσφαλτο
Άγριο επεισόδιο με Ρομά – Αιμόφυρτος ένας άνδρας
Κρήτη: Η δημόσια συγγνώμη που συγκλονίζει μετά το θανατηφόρο τροχαίο του 17χρονου Γιώργου
Η νέα μαντινάδα που τραγούδησε ο Σαμόλης «έλιωσε» το Tik Tok
Με τέσσερις κρητικούς παίκτες ξεκινά η «Φάρμα» (φωτογραφίες)
Πόσα λεπτά θεωρούνται ιδανικά στο σεξ
Κρήτη: Βαρύ πένθος στο Ηράκλειο- Έφυγε από την ζωή η Μαρία Καζαντζάκη