Ηράκλειο: 26oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Αυτά τα ζώδια είναι πιθανότερο να απιστήσουν και να κρύψουν καλά τις «παράνομες» σχέσεις τους

11.06.2024, 3:15

Στην εποχή των situationship και των γρήγορων ραντεβού, ας γνωρίζουμε

Στην εποχή των γρήγορων γνωριμιών, η απιστία στις σχέσεις έχει γίνει εξαιρετικά διαδεδομένη. Οι άνθρωποι απατούν για διάφορους λόγους, και τα μοτίβα αυτής της συμπεριφοράς έχουν αλλάξει από όσα είχαμε στο μυαλό μας παλιότερα.

Ενώ κάθε άτομο έχει τη δυνατότητα να απατήσει, υπάρχουν κάποιοι που γεννήθηκαν κάτω από συγκεκριμένα ζώδια και όχι μόνο είναι πιο πιθανό να απατήσουν τη σχέση τους, αλλά φροντίζουν να κρύβουν τόσο καλά τα ίχνη τους, που δεν γίνονται ποτέ αντιληπτοί.

Κριός

Ο Κριός, το ζώδιο της φωτιάς, που τον χαρακτηρίζει ο ανταγωνισμός και η συνεχής ενέργεια, παίρνει βιαστικές αποφάσεις και είναι πιο πιθανό να εγκαταλείψει μια σταθερή σχέση για μια σύντομη περιπέτεια. Επειδή, όμως, δρα με το συναίσθημα είναι πολύ πιθανό να αποκρύψει τη σύντομη περιπέτειά του από τη σχέση του, τόσο καλά που μπορεί και να μην μαθευτεί ποτέ.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι, ως πολύ κοινωνικό ζώδιο, είναι πιο επιρρεπείς στο να απατήσουν τον σύντροφό τους.. Μπορεί να φαίνονται ειλικρινείς, αθώοι και ευχάριστοι, αλλά μπορεί να προδώσουν τη σχέση τους και να αποκρύψουν για καιρό την αλήθεια, προκειμένου να μην αφήσουν τη σιγουριά της σταθερής σχέσης τους. Ωστόσο, αναζητούν πάντα κάποιον που θα τους διεγείρει τη φαντασία και θα μπορεί να ακολουθεί τον έξυπνο τρόπο σκέψης τους, γι’ αυτό και εύκολα φτάνουν στην απιστία.

Ζυγός

Ένας Ζυγός συχνά αποζητά την απιστία όταν τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο μιας σχέσης, απατά τον τωρινό σύντροφό του και καλύπτει την παράνομη σχέση του, αφού δεν θέλει να στεναχωρήσει κανέναν. Επιλέγει να ζει στο ψέμα, παρά να προκαλέσει καβγάδες και εντάσεις που θα διαταράξουν την ηρεμία και τη γαλήνη της ζωής όλων.

Σκορπιός

Ακόμα κι αν δεν υπάρχει ποτέ σοβαρός λόγος για να απατήσει, ένας τυπικός πιστός και αφοσιωμένος Σκορπιός θα το κάνει όταν νιώσει πως απομακρύνεται από τον σύντροφό του και η σχέση του, πλέον, δεν τον καλύπτει. Παρ’ όλα αυτά θα προσπαθήσει να καλύψει τα ίχνη του, καθώς δεν θα ήθελε να προσβάλλει τον σύντροφό του, αφού ξέρει πως αν ήταν εκείνος ο απατημένος δεν θα το άφηνε να περάσει. Η μυστικοπάθεια που τον χαρακτηρίζει τον βοηθά πολύ στο να κρύβεται αποτελεσματικά.

Τοξότης

Το να σκέφτεστε ότι θα έχετε μια μακροχρόνια και σταθερή σχέση με έναν Τοξότη είναι λιγάκι ουτοπικό. Αυτό το ζώδιο αγαπά τη στιγμή, την αλλαγή την περιπέτεια. Ένας Τοξότης δεν δεσμεύεται με τους ανθρώπους πολύ γρήγορα και τείνει να απατάει πολλούς συντρόφους, καταφέρνοντας τις περισσότερες φορές να κρύψει την απιστία του. Θέλει να τα έχει όλα και πιστεύει πως θα τα καταφέρει, αφού δύσκολα τον ανακαλύπτουν – αλλά συμβαίνει και αυτό.

Πηγή: marieclaire.gr

Διαβάστε επίσης:

Ghosting: Γιατί εξαφανίζεται κάποιος χωρίς να σου εξηγήσει γιατί

Θυμός: Γιατί δεν πρέπει να πέφτετε για ύπνο με νεύρα

Δύο ζώδια που κυνηγούν και δύο που διεκδικούν