Ηράκλειο: 20oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Αυτά τα ζώδια κάνουν τις χειρότερες φιλίες

14.04.2024, 4:10

Μέσα στην προδοσία και την ίντριγκα

Δύο ζώδια του νερού και ένα του αέρα, μάλλον δεν είναι και τόσο καλή επιλογή ως φίλοι.

Αυτά τα ζώδια έχουν την τάση να γίνονται οι χειρότεροι φίλοι.

Δίδυμοι

Το ζώδιο των Διδύμων έχει… δύο πρόσωπα. Σίγουρα είναι πολύ κοινωνικό, κάνει εύκολα φιλίες και παρέες καθώς όπου βρεθεί και όπου σταθεί πιάνει κουβέντα ωστόσο είναι δύσκολο για κάποιον να τον εμπιστευτεί.

Οι Δίδυμοι δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικά, συχνά αθετούν τον λόγο τους και τις υποσχέσεις τους με αποτέλεσμα να απογοητεύουν τους φίλους τους. Επομένως μην περιμένετε ένας Δίδυμος να σταθεί βράχος σε μία δυσκολία σας κάτι που τον κάνει «κακό» φίλο.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο, ωστόσο με τους φίλους τους δεν είναι τόσο δοτικός. Ο Καρκίνος βγάζει μια τοξική συμπεριφορά μειώνοντας συχνά τους φίλους του ενώ έχει και έντονες διακυμάνσεις στην ψυχολογία του με αποτέλεσμα αυτό να μπερδεύει και να φέρνει σε δύσκολη θέση τα άτομα της παρέας του, ειδικά αν είναι οι φίλοι του Καρκίνου είναι στο ζώδιο του Ζυγού, τότε σίγουρα τα πράγματα δεν θα πάνε καλά.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός περίπου στο ίδιο κλίμα με τον Καρκίνο εξαπατά εύκολα τους άλλους και είναι ένα από τα πιο χειριστικά ζώδια. Έχει πολλές ανασφάλειες και εκδηλώνει έντονη κτητικότητα πέρα από τις ερωτικές σχέσεις και στις φιλικές με αποτέλεσμα να βγάζει έντονη «τοξικότητα».

Για πόσο μπορούν να αντέξουν οι γύρω του; Σίγουρα όχι για πολύ. Ο χειρότερος συνδυασμός ζωδίων με τον Σκορπιό είναι ο Δίδυμος. Καθώς ο Σκορπιός δεν ανέχεται την ανωριμότητα του Δίδυμου και του βγάζει τις ανασφάλειες του. Επομένως αυτό είναι το σημείο που διαφωνούν πάντα όταν γίνονται φίλοι.

Πηγή: in.gr

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα πέντε πιο σνομπ ζώδια

Ποιο είναι το πιο διπρόσωπο ζώδιο

Αυτά είναι τα 6 πιο χειριστικά ζώδια