Ηράκλειο: 33oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Αυτά τα ζώδια νοιάζονται για τους πρώην τους

19.05.2024, 0:29

Δεν ξεκόβουν από το παρελθόν τους, αν ο χωρισμός ήταν «φιλικός»

Οι συγκεκριμένες γυναίκες του ζωδιακού διατηρούν κάποιες επαφές με τους πρώην τους, μαθαίνουν νέα τους και γενικότερα δεν ξεκόβουν από το παρελθόν τους, αν ο χωρισμός ήταν «φιλικός». Δείχνουν ενδιαφέρον για τις παλιές τους σχέσεις και θέλουν να ξέρουν ότι είναι καλά. Επίσης, αν χρειαστεί ίσως και να βοηθήσουν σε κάτι. Πάμε να τις δούμε, σύμφωνα με το astrology.gr:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η γυναίκα Καρκίνος έχει ένα… κόλλημα με το παρελθόν της. Δεν το ξεπερνά ποτέ, δεν το ξεχνά και δεν το αφήνει στην άκρη. Πάντα θυμάται όσα έζησε με τον πρώην της και από ένα σημείο και μετά δεν κρατά κακίες και έχει για εκείνον μόνο θετικά συναισθήματα. Οπότε νοιάζεται, θέλει να μαθαίνει νέα του και να ξέρει ότι είναι καλά. Αν εκείνος χρειαστεί τη βοήθειά της, θα του τη δώσει και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον στηρίξει έστω και σε φιλικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγός και άγριος τσακωμός δεν πάνε μαζί. Κατά πάσα πιθανότητα, η γυναίκα αυτή έχει χωρίσει με τον πρώην της «φιλικά» και δεν έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Αυτό ακριβώς είναι που την κάνει να έχει κάποια θετικά συναισθήματα για εκείνον και να νοιάζεται, σε ανθρώπινο επίπεδο, για το αν είναι καλά ή όχι. Αν μπορεί να κάνει κάτι για να τον βοηθήσει ή να του συμπαρασταθεί σε μια δύσκολη στιγμή, θα το κάνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τον βλέπει ερωτικά ή ότι θα ξαναγυρίσει σε εκείνον.

ΙΧΘΥΕΣ
Η γυναίκα Ιχθύς μπορεί να γίνει βούτυρο, αν ζητήσεις τη βοήθειά της. Νοιάζεται για τους ανθρώπους που πέρασαν από την ζωή της γιατί τους αγάπησε και τους θεωρεί ένα κομμάτι του εαυτού της. Οπότε πάντα θα σκέφτεται και θα ενδιαφέρεται για τους πρώην της και θα θέλει να ξέρει ότι είναι καλά. Και αν μπορεί να κάνει κάτι για να τους βοηθήσει και να τους στηρίξει, θα το κάνει με χαρά. Χωρίς φυσικά να προσδοκά επανασύνδεση. Χαίρεται που βοηθάει και παίρνει ικανοποίηση που μπόρεσε να φανεί χρήσιμη.

Διαβάστε επίσης: