Ηράκλειο: 23oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η στιγμή της μεταφοράς του 36χρονου δολοφόνου της Κυριακής στις φυλακές Κορυδαλλού

15.04.2024, 22:41

Ο 36χρονος δολοφόνος μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών για επανεξέταση

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε αργά το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου από το Τζάνειο Νοσοκομείο, ο 36χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα, την οποία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου πριν από δύο εβδομάδες έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Στο κεντρικό δελτίο του Star παρουσιάστηκε η στιγμή της μεταφοράς του, με το όχημα όχημα των μεταγωγών να περνάει την πύλη του νοσοκομείου κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Γιατροί και νοσηλευτές με αστυνομικούς ήταν στην είσοδο τη στιγμή της μεταφοράς του κατηγορούμενου. Υπήρχε και ένα φορείο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε μέχρι την πόρτα των επειγόντων περιστατικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος εξετάστηκε από γιατρούς και ψυχολόγους για να ελεγχθεί η κατάστασή του. Οι εργαζόμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού ανέφεραν ότι πρόκειται για έναν απρόβλεπτο άνθρωπο που δεν πρέπει να τον αφήσουν από τα μάτια τους.

Ο 36χρονος δολοφόνος μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών για επανεξέταση ενώ πρόκειται μετά να πάει σε κανονικό κελί με άλλους κρατουμένους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαδικασίες που ακολούθησαν, ήταν η εξέτασή του από γιατρούς αλλά και από ψυχολόγο προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του.

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης: 

Ηράκλειο: Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρι – Συνελήφθησαν 2 άτομα