Ηράκλειο: 29oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Άγιος Νικόλαος: Παραιτήθηκε ο Διευθυντής της Καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου

10.06.2024, 14:29

Παραιτήθηκε μετά από με τη Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος

Την παραίτησή του από τη θέση του Διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής καθώς επίσης και από τη θέση του τομεάρχη του παθολογικού τομέα του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου υπέβαλλε το πρωί της Δευτέρας ο κ. Γιάννης Ανδριώτης.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην ΑΝΑΤΟΛΗ, αυτό έγινε μετά από διένεξη που είχε τις προηγούμενες ημέρες με τη Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος σχετικά με την κάλυψη των εφημεριών. “Έφτασαν να μου ζητήσουν την περασμένη Παρασκευή να καλύψω εφημερία με ‘εντέλλεσθε’” τόνισε μεταξύ άλλων στην “Α” ο κ. Ανδριώτης, που τόνισε ότι θα επιμείνει και δεν κάνει πίσω από την απόφασή του αυτή.

Η αξιοπρέπειά μου είναι υπεράνω θέσεων και οικονομικού οφέλους” αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή παραίτησής του προς τη Διοίκηση.

Όπως γράφει σχετικά ο κ. Ανδριώτης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

“Σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου από τη διεύθυνση της καρδιολογικής κλινικής καθώς επίσης και από τη θέση του τομεάρχη του παθολογικού τομέα Ολα αυτά τα χρόνια δεν συμπεριφέρθηκα ποτέ σαν δημόσιος υπάλληλος Πάντα ήμουν εκεί είτε εφημερευα είτε όχι για το καλό των πολιτών Μαζί με τους συναδέλφους μου κρατήσαμε όρθια τη κλινική και το επιστέγασμα των προσπαθειών μας ήταν η κατάκτηση του αργυρού βραβείου πανελλαδικά Αυτό από τη διοίκηση δεν εκτιμήθηκε Φεύγω από τη διεύθυνση της κλινικής με ήσυχη συνείδηση Παραμένω προς το παρόν στη δύναμη της κλινικής αλλά από άλλο πόστο Ευχαριστώ όλους εσάς για τη δύναμη και τη συμπαράσταση που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια”.

Πηγή: Anatolh.com

Διαβάστε επίσης

Ηράκλειο: Με φουλ τις μηχανές η υπηρεσία Καθαριότητας της επόμενες ημέρες

Ευρωεκλογές 2024: Πού και τι ώρα θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Ευρωεκλογές 2024: Παρέμβαση από τους Ευρωπαίους Φεντεραλιστές Κρήτης

Ηράκλειο: Καθυστέρηση απόπλου πλοίου από το λιμάνι

Ηράκλειο: Γιατί τα ασθενοφόρα… σαπίζουν;