Ηράκλειο: 15oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Ακόμα τέσσερα αεροδρόμια της Γαλλίας εκκενώθηκαν μετά από απειλή για βόμβα (βίντεο)

19.10.2023, 23:34

Αυτή τη φορά, οι απειλές αφορούν στα αεροδρόμια του Μπορντώ, της Νάντης, της Λιλ και του Μονπελιέ

Για άλλη μια φορά μέσα σε λίγα 24ωρα έχει σημάνει συναγερμός στα γαλλικά αεροδρόμια, καθώς υπάρχουν νέες απειλές για βόμβες, με αποτέλεσμα οι Αρχές να προχωρούν στην εκκένωσή τους, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Figaro.

Σημειώνεται ότι χθες, Τετάρτη 18/10 εκκενώθηκαν έξι αεροδρόμια, της Λιλ, της Λυών, της Νάντης, της Νίκαιας, της Τουλούζης και του Μποβέ, κοντά στο Παρίσι μετά από απανωτές απειλές για επιθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απειλές φαίνεται να στάλθηκαν μέσω email.

Ωστόσο, εκτός των άλλων όπως φαίνεται την Τρίτη, εκκενώθηκαν τα ανάκτορα των Βερσαλλιών, για τον ίδιο λόγο και παρέμειναν κλειστά για το υπόλοιπο της ημέρας, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία και την αρχή διαχείρισης του ανακτόρου.

«Για λόγους ασφαλείας το ανάκτορο των Βερσαλλιών εκκενώνεται από τους επισκέπτες του και κλείνει τις πόρτες του για σήμερα», ανακοίνωσε το Chateau de Versailles στον λογαριασμό του στο Twitter (X).

Νωρίτερα, αντίστοιχη διαδικασία είχε ακολουθηθεί στο μουσείο του Λούβρου, στο κέντρο του Παρισιού, «για λόγους ασφαλείας».