Ηράκλειο: 12oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Αλεξανδρούπολη: «Απόβαση» αγροτών έξω από το ξενοδοχείο που βρέθηκε ο Αυγενάκης

11.02.2024, 21:28

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι αγρότες από το νότιο Έβρο ξεκίνησαν πορεία με κατεύθυνση το ξενοδοχείο

Δεκάδες είναι τα τρακτέρ που έχουν κατακλύσει τους δρόμους έξω από το ξενοδοχείο όπου βρέθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης στις 6 το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι αγρότες από το νότιο Έβρο ξεκίνησαν πορεία με κατεύθυνση το ξενοδοχείο, το οποίο στεγάζεται στην είσοδο της Χιλής, στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης συνοδεία του υφυπουργού, Σταύρου Κελέτση συναντήθηκε με δύο εκπροσώπους κτηνοτρόφων, δύο μελισσοκόμων, δύο ελαιοπαραγωγών και δύο αγροτών.

Ωστόσο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την άφιξη του Λευτέρη Αυγενάκη, αγρότες από την ευρύτερη περιοχή επιστράτευσαν τα τρακτέρ τους με στόχο, όπως λένε, να «περικυκλώσουν» το ξενοδοχείο και να κάψουν κατεστραμμένες ζωοτροφές.

Yποστηρίζουν, επίσης, ότι προτεραιότητά τους είναι να ακουστούν οι πυρόπληκτοι αγρότες κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι, με την πρόταση για κάθοδο στην Αθήνα με τα αγροτικά μηχανήματα να είναι πάντοτε στο τραπέζι, ιδίως εάν μετά την επικείμενη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, την Τρίτη, αποδειχθεί άκαρπη.

αγρότες Αλεξανδρούπολη