Ηράκλειο: 24oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Mortal Kombat 2

17.05.2024, 2:50

Από την Warner Bros. Discovery και την New Line Cinema

Η Warner Bros. Discovery και η New Line Cinema επιβεβαίωσαν και επισήμως την ημερομηνία κυκλοφορίας του Mortal Kombat 2 στους κινηματογράφους. Ωστόσο, οι λάτρεις της σειράς θα πρέπει να δείξουν υπομονή, καθώς η κυκλοφορία αναμένεται το Halloween του 2025.

Πιο συγκεκριμένα, η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 24 Οκτωβρίου του 2025. Ο σκηνοθέτης Simon McQuoid επιστρέφει για το sequel, με τον Jeremy Slater, γνωστό από τις σειρές The Exorcist και Moon Knight, να αναλαμβάνει το σενάριο της ταινίας.

Για την ιστορία, ο McQuoid βρισκόταν στη σκηνοθετική καρέκλα και του Mortal Kombat (2021), ενώ στο sequel θα δείτε και πάλι τους Lewis Tan ως Cole Young, Jessica McNamee ως Sonya Blade, Josh Lawson ως Kano, Tadanobu Asano ως Lord Raiden, Mehcad Brooks ως Jax, Ludi Lin ως Liu Kang, Chin Han ως Shang Tsung, Joe Taslim ως Bi-Han/SubZero, Hiroyuki Sanada ως Hanzo Hasashi/Scorpion, και Max Huang ως Kung Lao. Ωστόσο, το cast μεγαλώνει κι άλλο και ήδη ξέρουμε τα νέα ονόματα που έχουν προστεθεί.

Αναλυτικότερα, το cast συμπληρώνουν και οι Martyn Ford ως Shao Kahn, Ana Thu Nguyen ως Queen Sindel, Tati Gabrielle ως Jade, Adeline Rudolph ως Kitana, Desmond Chiam ως King Jerrod, Damon Herriman ως Quan Chi και C.J. Bloomfield ως Baraka.

Οι δύο εταιρίες δεν έχουν δημοσιεύσει ακόμη κάποια φωτογραφία από το sequel, ούτε κάποιο trailer και αυτό μάλλον θα γίνει μέσα στη χρονιά για να σας προετοιμάσουν κατάλληλα.

Πηγή: unboxholics.com

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του «28 Years Later» 

Lord of the Rings: Έρχεται νέα ταινία εντός του 2026 – Ποιοι ηθοποιοί και χαρακτήρες επιστρέφουν 

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Mufasa: The Lion King» – Πότε θα βγει στα σινεμά