Ηράκλειο: 20oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Αποστολάκης: Κάποια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασαν τα όρια

27.10.2023, 9:07

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου του κόμματος, μίλησε ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ο βουλευτής επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην τηλεόραση του MEGA για την απόφαση να μπει ένα «φίλτρο» σε όσα στελέχη θα εμφανίζονται στα ΜΜΕ, λέγοντας πως «πρέπει να μπει μια τάξη στον τρόπο και τη σχέση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τα media».

«Θα υπάρχει μια κατεύθυνση από το γραφείο ώστε αυτοί που θα βγαίνουν, θα μιλούν για όσα έχουν σχέση με τις γνώσεις τους και με αυτά που ασχολούνται. Η κατεύθυνση του κ. Κασσελάκη είναι πως τα θέματα θα πρέπει να συζητιόνται μέσα στα όργανα. Έχουν βγει στα κανάλια θέματα που συζητιόνται στο κόμμα ενώ τα ουσιαστικά θέματα, για τα οποία μάχεται στο κόμμα, δεν εμφανίζονται».

Σε σχέση με τις διαγραφές που προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης, είπε πως δεν ξέρει εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να παρθούν πίσω οι διαγραφές.

«Ο κ. Κασσελάκης μετά την εκλογή του από τον κόσμο έχει μία ευθύνη και αυτή είναι να λειτουργήσει το κόμμα. Μέσα σε αυτή τη διαδικασία κάποια πράγματα ξεφύγανε. Κάποια μέλη δεν τήρησαν τον κώδικα δεοντολογίας του κόμματος και στις εμφανίσεις τους ξεπέρασν τα όρια. Χτες, αυτή η υπόθεση συζητήθηκε μόνο από την κ. Αχτσιόγλου και από τον κ. Τσακαλώτο. Η μεγάλη ανάγκη αυτή τη στιγμή είναι να λυθούν γρήγορα τα προβλήματα έτσι ώστε να γίνει αυτό που θέλει ο νέος πρόεδρος, η αναδιοργάνωση του κόμματος δηλαδή. Όλα αυτά θα έπρεπε να έχουν γίνει χτες. Το κόμμα πρέπει να λειτουργήσει και εάν υπάρχει δυνατότητα να λειτουργήσει με όλους, δεν περισσεύει κανείς. Όταν όμως, κάποιοι παίρνουν κάποιες θέσεις, δημιουργούνται θέματα. Οι θέσεις του προέδρου είναι προς την κατεύθυνση του να βρεθούν λύσεις. Έχει απευθυνθεί σε όλους και κατέθεσε και τις προθέσεις του».