Ηράκλειο: 15oC
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Ανακοίνωση για την εξαφάνιση 2χρονου κοριτσιού

03.04.2024, 22:35

Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε από την πόλη Μπορ της Σερβίας, κοντά στα σύνορα με τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία

Την εξαφάνιση ενός δίχρονου κοριτσιού έκανε γνωστή το «Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα Παιδιά.

Πρόκειται για την Danka Ilic η οποία εξαφανίστηκε από την πόλη Bor της Σερβίας. Η συγκεκριμένη πόλη βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

Σημειώνεται ότι η ανήλικη δεν έχει αναπτύξει λόγο εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού έχει ως εξής:

«”Το Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε από τον συνεργαζόμενο φορέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe – ΜCE) στη Σερβία- “NGO ASTRA – Anti trafficking Action”, για την εξαφάνιση της Danka Ilic, 2 ετών.

Συγκεκριμένα, στις 26 Μαρτίου 2024 η Danka Ilic, εξαφανίστηκε από την πόλη Bor της Σερβίας, η συγκεκριμένη πόλη βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία. Να σημειωθεί ότι η ανήλικη δεν έχει αναπτύξει λόγο εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe – ΜCE), προχωρά σε αναδημοσίευση της αφίσας εξαφάνισης του συνεργαζόμενου φορέα κατόπιν αιτήματός του. Η αναδημοσίευση της φωτογραφίας της ανήλικης Danka (ον.) Ilic (επ), 2 ετών, αποσκοπεί στην συνδρομή όλων μας για τον άμεσο εντοπισμό της.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000” καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.»

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν οι ανήλικοι που λήστευαν με μαχαίρι συνομηλίκους τους

Εκδήλωση από το Χαμόγελο του Παιδιού για την Πανελλήνια Ημέρα ενάντια στο bullying

Ενδοσχολική βία: Ένα στα τρία παιδιά δέχεται εκφοβισμό