Ηράκλειο: 18oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Χριστίνα Χαλκιαδάκη (Super Markets Χαλκιαδάκης): Μία από τις ισχυρότερες γυναίκες για το 2024

15.05.2024, 14:17

Σύμφωνα με τη λίστα Most Powerful Women in Business του Fortune Greece

Τη λίστα με τις πιο Ισχυρές Γυναίκες για το 2024, παρουσίασε και φέτος το Fortune Greece, με την Πρόεδρο και CEO της ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ, κ. Χριστίνα Χαλκιαδάκη να είναι μία από τις 30 γυναίκες.

Χριστίνα Χαλκιαδάκη
Position: Πρόεδρος και CEO
Εταιρία: Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης

Σε μια απαιτητική αγορά όπου η επαφή με τους καταναλωτές είναι καθημερινή, τη διαφορά κάνει η ποιότητα των προϊόντων και των πρώτων υλών. Με αυτές τις αξίες η Χριστίνα Χαλκιαδάκη κρατά από το 2002 το τιμόνι της κρητικής αλυσίδας, η οποία έχει ξεφύγει εδώ και χρόνια από τα γεωγραφικά όρια της Κρήτης, ανοίγοντας τις αγορές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία, η οποία αποτελεί ισχυρό βραχίονα του Ομίλου Σκλαβενίτη από το 2015, διαθέτει σήμερα ένα δίκτυο 40 καταστημάτων, αποτελώντας μάλιστα τον μεγαλύτερο εργοδότη λιανεμπορίου στην Κρήτη με περισσότερους από 1.500 εργαζόμενους. Δηλώνει υπερήφανη για τις διαχρονικές σχέσεις της εταιρείας της με τους κρητικούς παραγωγούς, με τον συνολικό της τζίρο από τα τοπικά προϊόντα να ξεπερνά το 20%.

Χριστίνα Χαλκιαδάκη

H λίστα Most Powerful Women in Business του Fortune Greece, αναδεικνύει και φέτος 30 αντιπροσωπευτικές γυναίκες, επικεφαλής επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Φέτος το Fortune Greece καλωσόρισε στη λίστα MPW in business 14 γυναίκες newcomers που διοικούν εταιρείες με εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα. Επιπλέον, στη λίστα συναντάμε γνώριμες γυναίκες στο τιμόνι επιχειρήσεων που αναπτύχθηκαν γοργά με εντυπωσιακούς ρυθµούς καινοτοµίας. Είναι 30 ενδεικτικές περιπτώσεις γυναικών που έφτασαν στην κορυφή γιατί δεν διαπραγματεύονται την αξία τους, ούτε την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη. Με το παράδειγμά τους παροτρύνουν τις γυναίκες να τολμούν, να ρισκάρουν και να είναι αποφασιστικές. Γιατί η ισχυρή γυναικεία επιχειρηµατικότητα σηµαίνει µια πιο δυναµική και εξωστρεφή ελληνική οικονοµία, µε απτά οφέλη για την κοινωνία.

Τα κριτήρια της έρευνας συνδέονται µε:

  • το οικονοµικό µέγεθος και τη σηµασία της εταιρείας που διευθύνουν,
  • την ευρωστία, την εξωστρέφεια, την καινοτοµία και τη δυναµικότητα της επιχείρησης,
  • το βιογραφικό και την πορεία τους και
  • την εταιρική και κοινωνική τους επιρροή.

Διαβάστε επίσης:

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου στηρίζουν τα Super Markets Χαλκιαδάκης

Εγκαινιάστηκε το νέο Happy Home Χαλκιαδάκης στο Ηράκλειο 

Λαμπερά εγκαίνια του πρώτου Happy Home Χαλκιαδάκης στο Ηράκλειο 

Ένα ολοκαίνουργιο γήπεδο ποδοσφαίρου, για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού στη Νεάπολη