Ηράκλειο: 19oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Cretaone.gr: Κάθε τι που αρχίζει έρχεται για το καλύτερο

22.10.2023, 20:10

Οι πρώτες σκέψεις για το ξεκίνημα του νέου ειδησεογραφικού μέσου της Κρήτης

«Κάθε τι που αρχίζει έρχεται για το καλύτερο».

Το είδα γραμμένο ως σχόλιο, στη νέα σελίδα του cretaοne.gr στο facebook από μια φίλη του νέου αυτού εγχειρήματος. Και δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω και να το πάρω ως αφετηρία, για να ξεδιπλώσω τις πρώτες μου σκέψεις, τις πρώτες λέξεις, τις πρώτες γραμμές, που εσείς σήμερα διαβάζετε.

Είναι σαν ένα παιδί που γεννιέται και ανοίγει για πρώτη φορά τα μάτια του, που ατενίζει με αισιοδοξία και πίστη τον κόσμο, τους αναγνώστες, όλους εσάς και που κάνει τα πρώτα του βήματα. Και όπως κάθε γονιός δεν ξεχνά ποτέ τα πρώτα βήματα των παιδιών του, έτσι κι εμείς, η οικογένεια του cretaοne.gr, είμαστε υπερήφανοι και συγκινημένοι, γιατί σήμερα καμαρώνουμε γι’ αυτά τα πρώτα του βήματα.

Η πορεία του cretaοne.gr που μόλις ξεκίνησε πατά σε στέρεες βάσεις, έχει ανθρώπους με όραμα και σχέδιο που το κρατούν από το χέρι και φιλοδοξούν να το πάνε ψηλά, πολύ ψηλά! Με μια και μόνο υπόσχεση: Να είναι οι αξίες της δημοσιογραφίας, η αντικειμενικότητα, η εγκυρότητα και η αμεσότητα, τα προικιά του.

Να φτάνει σε εσάς τους αναγνώστες και τους τηλεθεατές μας το απόσταγμα μιας καθαρής, έντιμης προσπάθειας. Να ενημερώνεστε για τις πραγματικές ειδήσεις, να μαθαίνετε όλες τις απόψεις των πρωταγωνιστών των γεγονότων και της καθημερινότητας.

Να αναδεικνύει τα προβλήματα, να καυτηριάζει τα κακώς κείμενα και να στέκεται απέναντι σε όσους κατέχουν θέσεις ευθύνης και δεν είναι υπεύθυνοι. Να προβάλει την Κρήτη και τους ανθρώπους της, κάθε πτυχή της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής του νησιού μας, κάθε τι που αξίζει της προσοχής μας και μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης, ενθάρρυνσης και ανάδειξης των καλώς καμωμένων του τόπου μας.

Με τη σιγουριά λοιπόν πως κάθε τι που αρχίζει έρχεται για το καλύτερο, σας καλωσορίζω στο cretaοne.gr, με μια μεγάλη ευχή: Με τη βοήθεια του Θεού, να έχουμε καλές ειδήσεις.

Γιώργος Λαμπράκης
Αρχισυντάκτης cretaone.gr