Ηράκλειο: 23oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Δήλωση Αυγενάκη για την ερώτηση από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το Karteros Beach Sports Center

19.04.2024, 14:52

Η δήλωση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη

«Το Karteros Beach Sports Center είναι ένα κόσμημα στα προάστια του δήμου Ηρακλείου.

Αποτέλεσε την αφετηρία για να αλλάξει η εικόνα σε μια υποβαθμισμένη περιοχή της πόλης μας, δημιουργήθηκε σε πολύ σύντομο χρόνο και αποτελεί την μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση παράκτιων αθλημάτων στα Βαλκάνια, που φιλοξένησε 2 σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις.

Παράκτιες εγκαταστάσεις, όπως αυτές στον Καρτερό, είναι σύνηθες να καταπονούνται τους χειμερινούς μήνες που δεν υπάρχει αγωνιστικό ή προπονητικό ενδιαφέρον και με την έναρξη της σεζόν να καλλωπίζονται και να συντηρούνται για να ξεκινήσουν την λειτουργία τους.

karteros beach sports center

Αυτό έπραξε και η διοίκηση του ΕΑΚΗ Ηρακλείου και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που αυτή η συνείδηση της χρηστής διαχείρισης, της συνεχούς συντήρησης και βελτίωσης των αθλητικών υποδομών είναι στον πυρήνα της λειτουργίας της διοίκησης.

Αυτήν την προσέγγιση, της αναβάθμισης, της διαρκούς συντήρησης και της αξιοποίησης όλων των διαθέσιμων πόρων με σχέδιο, όραμα και αποτελεσματικότητα, υπηρετήσαμε τα 4 προηγούμενα χρόνια και συνεχίζουμε να υπηρετούμε και σήμερα με τον Αν. Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση ο οποίος έχει αποδώσει ιδιαίτερη σημασία στις αθλητικές εγκαταστάσεις και την ασφαλή λειτουργία τους.

karteros beach sports center

Λυπάμαι για τους συναδέλφους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πάλι διαψεύστηκαν.

Είναι κρίμα να έχουν αναγάγει την φθηνή, τοξική και λαϊκίστικη αντιπολίτευση σε στρατηγική επιλογή.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον νυν Πρόεδρο του ΕΑΚΗ κ. Μένανδρο Παντελίδη, στον πρ. Πρόεδρο κ. Λευτέρη Ζερβό, στην υπεύθυνη της εγκατάστασης Μαρία Βασιλείου και βέβαια στα μέλη της διοίκησης και το προσωπικό του οργανισμού.

karteros beach sports center

Σύντομα, το Karteros Beach Sports Center θα ανοίξει τις πόρτες του μοιράζοντας χαμόγελα στην αθλητική οικογένεια της χώρας μας, ιδιαιτέρως σε αυτήν που δραστηριοποιείται στα αθλήματα παραλίας.

Προς απογοήτευση ορισμένων που βιάστηκαν να αρθρώσουν καταγγελτική ρητορεία, τους απαντώ πως είμαι εδώ για να στηρίξω από οποιοδήποτε μετερίζι μια δουλειά, ένα έργο πνοής που έγινε στο Ηράκλειο, και βέβαια που τον πρώτο λόγο και έγνοια έχει η πολιτική ηγεσία του Υπ. Αθλητισμού».

karteros beach sports center

Διαβάστε επίσης:

Καρτερός: Ξεκίνησαν οι εργασίες για να μετατραπεί το… μποστάνι σε γήπεδο

Αυγενάκης: «Δεν θα ανεχθούμε παιχνίδια στην πλάτη παραγωγών και καταναλωτών, θα προστατεύσουμε τα ελληνικά προϊόντα»

Αυγενάκης: Συγχαρητήρια στον Α.Ο Τυμπακίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α1 ΕΠΣΗ