Ηράκλειο: 23oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έπαθε ατύχημα στον δρόμο

19.04.2024, 15:40

Σύμφωνα με το μοντέλο, μία μπάρα «προσγειώθηκε» πάνω της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανίστηκε με πάγο και πρήξιμο στο πρόσωπο, στο Instagram story που ανέβασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Απριλίου.

Το μοντέλο ανέβασε στο προφίλ του ένα βίντεο, όπου κάθεται στο αυτοκίνητό της και έχει πάγο στο μάγουλο. Στο κλιπ, εξήγησε ότι είχε ένα ατύχημα στο δρόμο, με μία μπάρα να «προσγειώνεται» πάνω της.

Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε: «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Πήγα να περάσω από κάπου που είχε αυτές τις μπάρες που κατεβαίνουν για να μην περνάνε αυτοκίνητα. Ήταν σηκωμένη, περνάω και δε με είδαν. Κατέβηκε η μπάρα και προσγειώθηκε στο κεφάλι μου. Σκίστηκαν λίγο τα χείλη μου, έχω πρηστεί την έχω ακούσει, καλά είμαι, σιδερένιο το κεφαλάκι. Είμαι σαν να έχω κάνει αποτυχημένο υαλουρονικό».

Λίγο αργότερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη επανήλθε με νέο story και πάλι μέσα από αυτοκίνητο. «Μετά από πολύ πάγο και αρκετό καμουφλάζ εδώ, όλα καλά. Απλά πονάω πολύ γιατί πρώτα με χτύπησε στο κεφάλι και με έχει πιάσει ο αυχένας αριστερά. Είναι λίγο σκισμένα τα χείλη μου. Φτηνά τη γλίτωσα» είπε ξεσπώντας σε γέλια.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η αινιγματική ανάρτηση που αφήνει υπονοούμενα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ήρθε η μέρα της δικαίωσης για την Ιωάννα Τούνη

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Kρίμα είναι να σε αρρωσταίνει η ίδια σου η οικογένεια»