Ηράκλειο: 25oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Δήμος Καντάνου-Σελίνου: 20ος λαϊκός δρόμος υγείας 2024

04.04.2024, 8:18

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Ο Δήμος Καντάνου – Σέλινου έχει τη δυνατότητα και μπορεί να εμπλακεί στην εκπαίδευση των πολιτών για την προαγωγή του πολιτισμού, του αθλητισμού, του εθελοντισμού. Ο πολιτισμός είναι ένα από τα δυνατά σημεία αυτού του τόπου.

Μαζί με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σχολική επιτροπή του Δήμου, με την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Λιανού Ελένη και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ολυμπισμού (6η Απριλίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7η Απριλίου) διοργανώνεται ο «20ος Λαϊκός Δρόμος Υγείας 2024».

Ο Δρόμος αυτός θα είναι περπάτημα στο φαράγγι Σπίνας – Καντάνου και δεν θα έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Υπενθυμίζεται, ότι ο αθλητισμός είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Κάθε άτομο πρέπει να έχει τη δυνατότητα να αθλείται, χωρίς να υφίσταται διακρίσεις στη βάση του Ολυμπιακού Πνεύματος που απαιτεί αμοιβαία κατανόηση στο φρόνιμα της φιλίας, της αλληλεγγύης και της ευγενούς άμιλλας.

Ο Δρόμος θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 και ώρα 10:30 στην Κάντανο. Η αφετηρία είναι η αρχή του ιστορικού φαραγγιού στον Άναβο και μετά από 7.500 μέτρα ο τερματισμός θα είναι στην πλατεία Καντάνου.

Οι διοργανωτές / τριες έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του Δρόμου.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Φιλανθρωπική συναυλία για το «Σπίτι των Αγγέλων» με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη

Χανιά: Προβολή του ντοκιμαντέρ «142 χρόνια» από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά