Ηράκλειο: 15oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Εκπτωτικά εισιτήρια σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

06.10.2023, 10:18

Έκπτωση εως και 50% σε αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια δικαιούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που προσλήφθηκαν κατά την Β’ Φάση, σύμφωνα με κοινή πρωτοβουλία του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Μειωμένες τιμές επακολουθούν για τους προσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έτσι ώστε να μπορούν να μεταβούν στον τόπο εργασίας και απασχόλησης τους, σύμφωνα με την πρωτοβουλία του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Ανακοινώνονται εκπτώσεις έως και 50% στα ακτοπλοϊκά των αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Η έκπτωση θα αφορά στην κάλυψη των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών από τους μόνιμους τόπους κατοικίας τους προς το τελικό νησί, στο οποίο ανέλαβαν υπηρεσία

Πηγή Φωτογραφίας: Υπουργείο Παιδείας ,Θρησκευμάτων και αθλητισμού

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή της έκπτωσης θα είναι η σχετική απόφαση του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, που αναφέρει την πρόσληψή τους, και η Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να προστεθούν και άλλες εταιρείες στον πίνακα αυτόν, οπότε και θα εκδοθεί νεότερη ενημέρωση.

Αεροπορικά εισιτήρια

H εταιρεία Sky Express ανταποκρινόμενη στο αίτημα του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού παρέχει έκπτωση ύψους 30% για την έκδοση δέκα (10) αεροπορικών εισιτηρίων ανά ενδιαφερόμενο, για τη μετακίνηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον τόπο ανάληψης υπηρεσίας.

Η διαδικασία για τη λήψη της εν λόγω έκπτωσης έχει ως εξής:

  •  Οι δικαιούχοι θα λάβουν σήμερα, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, SMS με έναν μοναδικό κωδικό.
  •  Το SMS θα περιέχει και ένα link για τη σελίδα της Sky Express σχετικά με την προσφορά/έκπτωση.

Στη σελίδα θα συμπληρώνουν τα απαραίτητα στοιχεία τους (όνομα, επώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και τον κωδικό τον οποίο έλαβαν) και στη συνέχεια θα λαμβάνουν στο e-mail τους τον σχετικό εκπτωτικό κωδικό, ώστε να τον εισάγουν κατά τη διαδικασία κράτησης/αγοράς του εισιτηρίου.