Ηράκλειο: 27oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

ΕΛΜΕΠΑ: Ξεκινά η λειτουργία νέου γυμναστηρίου (φώτο)

18.10.2023, 12:02

Οι ώρες λειτουργίας του γυμναστηρίου θα είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 – 23:00

Με αυτό τον τρόπο το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο δίνει την δυνατότητα στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας να μείνουν ενεργοί στον αθλητισμό.

Βασική προϋπόθεση για να χρησιμοποιούν οι φοιτητές τις αθλητικές εγκαταστάσεις, είναι αναγκαίο να κάνουν εγγραφή τους, μετά από αίτηση τους αλλά και στην έκδοση κάρτας μέλους 2023 – 2024, η οποία θα συνοδεύεται από ιατρική γνωμάτευση (κάρτα υγείας).

Ειδικότερα, η διαδικασία έκδοσης κάρτας μέλους είναι η ακόλουθη:

1. Επίσκεψη σε ιατρό και έκδοση της κάρτας υγείας. Προσοχή, η κάρτα υγείας είναι αναγκαίο να φέρει τη σφραγίδα του ιατρού πάνω στη φωτογραφία σας. Η κάρτα υγείας θεωρείται από τον ιατρό του ΕΛΜΕΠΑ, ιατρό Δημόσιου φορέα (νοσοκομεία, κέντρα υγείας) ή από ιδιώτη ιατρό (γενικό ιατρό, παθολόγο, ή καρδιολόγο).

2. Συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής (https://drive.google.com/…/1FermzcYBSWYbrCbcc1E…/view…) η οποία μαζί με την κάρτα υγείας (https://drive.google.com/…/1kwzlPcmqSPwyfAFxFhc…/view…) και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (που αναγράφονται στην αίτηση εγγραφής) προσκομίζονται στο γραφείο αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων στην κεντρική αυλή του Πανεπιστημίου, Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00 ή στο γυμναστήριο Δευτέρα – Παρασκευή 14:00 – 17:00.

3. Πληρωμή της ετήσιας συνδρομής μέσω του e-shop της ΕΑΔΙΠ-ΕΛΜΕΠΑ (https://eshop.eadip.hmu.gr) στο μενού Υπηρεσίες/Γυμναστήριο ανάλογα με την ιδιότητα του μέλους (φοιτητής, διοικητικό προσωπικό, εκπαιδευτικό προσωπικό, κλπ).

4. Έκδοση της κάρτας μέλους μετά από έλεγχο των δικαιολογητικών.

5. Παραλαβή της κάρτας μέλους είτε από το γραφείο αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων στην κεντρική αυλή Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00 ή από το γυμναστήριο Δευτέρα – Παρασκευή 14:00 – 17:00.

Την αίτηση εγγραφής και την κάρτα υγείας μπορείτε να τις βρείτε είτε στο γραφείο αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων στην κεντρική αυλή του Πανεπιστημίου, είτε στο σύνδεσμο: https://eadip.hmu.gr/%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF/

Πηγή: Ιστοσελίδα ΕΛΜΕΠΑ


Πηγή: Ιστοσελίδα ΕΛΜΕΠΑ


Πηγή: Ιστοσελίδα ΕΛΜΕΠΑ