Ηράκλειο: 23oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Εύη Δρούτσα για Mαρίνα Σάττι: «Δεν είναι άνθρωπος που μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά»

16.05.2024, 13:41

«Δεν ξέρουν όλοι από μουσική»

Η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται στο επίκεντρο των εκπομπών λόγω της συμμετοχής της στη Eurovision, του βίντεο με τα χασμουρητά στη συνέντευξη Τύπου της εκπροσώπου του Ισραήλ, και του πρόσφατου άλμπουμ που κυκλοφόρησε μετά τον διαγωνισμό.

Η Εύη Δρούτσα, μέσω του «Super Κατερίνα», είναι ανάμεσα σε εκείνους που επικρίνουν την τραγουδίστρια, περιγράφοντάς τη Μαρίνα Σάττι ως «έναν άνθρωπο που δεν μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά».

Πιο αναλυτικά, η Εύη Δρούτσα είπε: «Με αυτά που κάνει η Σάττι, τα κάνει για να βγάλει λεφτά, γιατί έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά απ’ αυτά. Δεν νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά».

 

Στην πορεία η στιχουργός έκανε ξανά μια αναφορά με τον σάλο που είχε προκαλέσει η αναφορά της στο «τα, τα, τα» και ανέφερε ότι: «Έπρεπε ήδη να την έχουν φάει την κοπέλα. Εγώ θέλω να ακούσω την καλή φωνή και με τέτοια τραγούδια δεν την άκουσα».

Ακόμη, η Εύη Δρούτσα είπε για τη Μαρίνα Σάττι: «Δεν ξέρουν όλοι από μουσική. Τα παιδάκια πάνε να γελάσουν με αυτό και η Σάττι βγάζει λεφτά από αυτά και καλά κάνει. Είναι ντροπή να ακούμε αυτά τα πράγματα. Να βγαίνει και να κοροϊδεύει τον κόσμο».

Αναφερόμενη σε στίχο ενός από τα καινούργια τραγούδια της Σάττι, η Εύη Δρούτσα είπε: «Ένα σωστό πράγμα είπε. Είπε “τάπα”. Είναι τάπα η κοπέλα».

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Σάττι: Απαντά στα επικριτικά σχόλια μέσα από το νέο της τραγούδι 

Δημήτρης Κοργιαλάς για Μαρίνα Σάττι: «Δεν πας να το παίξεις στη Eurovision πανκιό από τα εξάρχεια και να φοράς και ροζ βρακάκι» 

Πόσα xρήματα πήραν οι Αλευράς και Καλούτα για την παρουσίαση της Eurovision 2024;