Ηράκλειο: 16oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Φοιτητικά στεγαστικά δάνεια: Άνοιξαν οι αιτήσεις

24.10.2023, 15:11

Η υποβολή τους ξεκινά από σήμερα Τρίτη (24/10)

Από σήμερα Τρίτη (24/10) εως Παρασκευή (27/10) ανοίγει εκ νέου το σύστημα για την καταβολή αιτήσεων ως προς τους δικαιούχους στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Σε ανακοίνωση της η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ανέφερε πως δίνεται μια  δεύτερη ευκαιρία να επιδοτηθούν δικαιούχοι που για οποιονδήποτε λόγο δεν πρόλαβαν την προηγούμενη προθεσμία, η οποία έληξε την Τρίτη (3/10).

Όπως διευκρινίζεται από το υπουργείο, οι ενδιαφερόμενοι-δικαιούχοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος https://stegastiko.minedu.gov.gr, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στη σχετική εγκύκλιο που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.