Διαδικασία
Βήμα 1
Ζεσταίνουµε το ελαιόλαδο σε ένα µικρό τηγάνι και σοτάρουµε το κρεµµύδι µέχρι να µαλακώσει και να πάρει χρυσό χρώµα. Προσθέτουµε το σπανάκι και ανακατεύουµε µέχρι να µαραθεί.
Βήμα 2
Χτυπάµε τα αυγά µε το αλάτι, αδειάζουµε στο τηγάνι και ψήνουµε σε µέτρια φωτιά µέχρι να σταθεροποιηθεί.
Βήμα 3
Πασπαλίζουµε µε τη φέτα και ολοκληρώνουµε το ψήσιµο στο γκριλ του φούρνου σε δυνατή θερµοκρασία µέχρι να ψηθεί καλά η φριτάτα.
Υλικά
Μερίδες: 4
- 2 κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο
- ½ κρεµµύδι κομμένο σε φέτες
- 1 χούφτα φρέσκο σπανάκι baby
- 3 αυγά
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 χούφτα φέτα
Styling: Τζαννής Σιφναίος, Κατερίνα Λυκουρέση, Elena Jeffrey – Food Styling: Μάκης Γεωργιάδης, Γιάννης Μπουροδήμος – Φωτογραφίες: Studio LM

Δημοφιλή
Μπλεγμένος με τον ΟΠΕΚΕΠΕ γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής – Τι εξετάζουν οι αρχές
Εν ψυχρώ εκτέλεση 52χρονου στην Κίσσαμο: Για ένα χαστούκι βάφτηκε με αίμα η γιορτή κάστανου - Τι λέει η οικογένεια του δράστη
Πέντε «μοιραία» λάθη που κάνουν οι άνδρες στο σεξ – Τι αποκαλύπτουν οι ειδικοί
Κρήτη: Τι δήλωσε ο Κρητικός λυράρης Νίκος Ζωιδάκης για το φονικό στα Χανιά
«Πέρασε» γεννεές δεκατέσσερις τον πρώην υπουργό
Βαρύ το πένθος για τον αναπληρωτή υπουργό - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του
Γνωστός τραγουδιστής υπέβαλε μήνυση εναντίον της πρώην συντρόφου του - Της πέρασαν χειροπέδες
Σταύρος Ζαλμάς: Πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο, έκανα εξετάσεις για AIDS, τις πήρα και τις πήγα στον διευθυντή
Σοκ στα Χανιά από την εν ψυχρώ εκτέλεση 52χρονου: Σκότωσε το «αίμα» του ενώ χόρευε στο πανηγύρι - Φόβοι για βεντέτα