Ηράκλειο: 23oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Γιώργος Λιβάνης: Η Ανδρομάχη είναι ο άνθρωπος της ζωής μου

03.04.2024, 10:54

«Κάνουμε σχέδια για το μέλλον μας, για τη δουλειά μας, ήδη μένουμε και μαζί»

Ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε για τη σχέση του με την Ανδρομάχη αλλά και την επαγγελματική τους συνεργασία.

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στην Κύπρο και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι η Ανδρομάχη είναι «ο άνθρωπος της ζωής του» και ότι «ταίριαξαν οι ψυχές τους».

Συγκεκριμένα, είπε: «Η Ανδρομάχη είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είχα σκεφτεί κάτι ερωτικό για την Ανδρομάχη γιατί τη γνώριζα σε φιλικό επίπεδο και επειδή ο καθένας διατηρούσε άλλες σχέσεις. Εγώ δεν μπορούσα ούτε να την κοιτάξω ερωτικά στα μάτια ποτέ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 17:00

Και πρόσθεσε: «Έφτασε λοιπόν ο χρόνος να δουλέψουμε μαζί, να είμαστε και οι δύο ελεύθεροι. Εγώ την θεωρώ μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα και έτσι λοιπόν βγάλαμε και το τραγούδι γιατί είμαστε μαζί και θεωρώ πως θα είμαστε για πολλά χρόνια μαζί».

Για τη στιγμή που την είδε ερωτικά, ο Γιώργος Λιβάνης απάντησε: «Ένα κλικ έγινε σε εμένα βασικά. Ήμασταν στο μαγαζί και εγώ είχα ένα καμαρίνι που ήταν λίγο μεγάλο και ερχόταν η Ανδρομάχη και καθόταν μαζί και τα άλλα παιδιά. Λέγαμε ό, τι βλακεία μπορούσες να φανταστείς. Δεν μας περνούσε από το μυαλό. Μία ημέρα που ήταν να πάμε για ποτό την κοίταζα και κατάλαβα όχι ότι μ’ αρέσει εξωτερικά, γιατί εξωτερικά πάντα πίστευα ότι είναι μια ωραία κοπέλα αλλά δεν άφηνα τον εαυτό μου να το δει αυτό, γιατί ήταν φίλη μου, αυτό που κατάλαβα είναι ότι επειδή αφεθήκαμε λίγο ταιριάζανε οι ψυχές μας και τα μάτια μας».

Σε άλλο σημείο, σχολίασε: «Κάνουμε σχέδια για το μέλλον μας, για τη δουλειά μας, ήδη μένουμε και μαζί».

Διαβάστε επίσης:

Ανδρομάχη: Πρώην σχέση του Γιώργου Λιβάνη μας ενοχλεί

Περιμένουν παιδί η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης;

Το σχόλιο της Ανδρομάχης για την πρώην σύντροφο του Γιώργου Λιβάνη

Ανδρομάχη: Όταν ήμουν 16 χρονών με εκβίαζαν με διαρροή γυμνών φωτογραφιών μου