Ηράκλειο: 19oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Greek Tourism B2B Workshop 2023 στη Βαρσοβία

26.10.2023, 10:26

Η Ελλάδα αποτελεί για τους Πολωνούς τον πρώτο σε προτίμηση τουριστικό προορισμό

Ανοικτή πρόσκληση στις επιχειρήσεις – μέλη του που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου, προκειμένου να συμμετάσχουν στα «Greek Tourism B2B Workshop» τα οποία θα πραγματοποιηθούν στη Βαρσοβία, 13-14 Δεκεμβρίου 2023.

Στις Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις θα λάβουν μέρος 70 από τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες της Πολωνίας, οι οποίοι έχουν στόχο την ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων – συμφωνιών με τουριστικούς πράκτορες της Ελλάδας.

Στις συναντήσεις μπορούν να συμμετάσχουν εκπρόσωποι Ξενοδοχείων, Τουριστικών Γραφείων και Πρακτορείων, Γραφείων Ενοικίασης Αυτοκινήτων κλπ, που επιθυμούν να διευρύνουν το πελατολόγιό τους στην τεράστια αγορά της Πολωνίας.

Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα αποτελεί για τους Πολωνούς ταξιδιώτες τον πρώτο σε προτίμηση τουριστικό προορισμό για τη θερινή περίοδο και σύμφωνα με τους Πολωνούς tour operators, το ποσοστό πωλήσεων ταξιδιών προς την Ελλάδα κυμαίνεται από 28% έως 36% στο σύνολο των πωλήσεών τους για την καλοκαιρινή περίοδο. Το 2022 επισκέφθηκαν την Ελλάδα 900.000 τουρίστες από την Πολωνία, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Βαρσοβίας (ITTF).

Τα Β2Β workshops τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, με τη συμμετοχή και της Περιφέρειας Κρήτης.
Το Επιμελητήριο Ηρακλείου συνεχίζοντας τις δράσεις ενίσχυσης της εξωστρέφειας και των τουριστικών επιχειρήσεων – μελών του, εξασφάλισε μειωμένη τιμή για τους συμμετέχοντες από το Ηράκλειο στα συγκεκριμένα Β2Β και επιπλέον θα χρηματοδοτήσει μέρος των εξόδων τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Πέμπτη 09/11/2023, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση που θα βρουν στο site του Επιμελητηρίου Ηρακλείου:https://bit.ly/45K25VJ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Υπεύθυνη Λένα Στεφανουδάκη, Email: stefanoudaki@ebeh.gr, τηλ. 2810247034.