Ηράκλειο: 26oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Howden: Η στρατηγική απόφαση για την εξαγορά της Globassure

10.06.2024, 13:53

Η ομάδα της Globassure διαθέτει εμπειρία και εξειδίκευση άνω των 20 ετών στα διεθνή προγράμματα υγείας & ταξιδίου

Η Howden, ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα, συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη των εργασιών της, επενδύοντας σε έμπειρους συνεργάτες σε όλα τα επίπεδα. Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των υπηρεσιών διεθνών ασφαλίσεων υγείας, η Εταιρεία ανακοινώνει την εξαγορά της Globassure με επικεφαλής τον κ. Φίλη Αθηναίο, που πραγματοποιήθηκε σήμερα από την Howden. Η ομάδα της Globassure διαθέτει εμπειρία και εξειδίκευση άνω των 20 ετών στα διεθνή προγράμματα υγείας & ταξιδίου ενώ η οικογενειακή παράδοση των μετόχων της Εταιρείας στην ασφαλιστική αγορά ξεπερνά τα 100 χρόνια.

Ο κ. Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO της Howden Ελλάδας & Κύπρου, δήλωσε: «Στην Howden επενδύουμε στην αριστεία, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας. Η έλευση της Globassure θα ενισχύσει την ανταγωνιστική θέση της Εταιρείας μας στον πολύσύνθετο τομέα των ασφαλίσεων υγείας από διεθνείς παρόχους». Ο Φίλιππος Μυτιληναίος, CEO της Howden Agents, επεσήμανε: «Καλωσορίζουμε τον κ.Φίλη Αθηναίο και την έμπειρη ομάδα της Globassure, στην Howden Agents. Με αυτή τη νέα προσθήκη, ενισχύουμε την ηγετική μας θέση στις διεθνείς ασφαλίσεις υγείας, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας».

howden

Ο κ. Φίλης Αθηναίος και η Ιφιγένεια Νικολαΐδου, επικεφαλής της Globassure, ανέφεραν: «Χαιρόμαστε που από σήμερα γινόμαστε μέρος της μεγαλύτερης εταιρείας ασφαλισωτικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα καταφέρουμε να προσφέρουμε ακόμα πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες στο πελατολόγιο μας και στο δίκτυο συνεργατών μας, μέσω της πρόσβασης που αποκτούμε σε μεγαλύτερες αγορές στις οποίες ήδη δραστηριοποιείται ο Όμιλος Howden με μεγάλη επιτυχία. Η ομάδα των εξειδικευμένων στελεχών της Εταιρείας, σε συνδυασμό με τα στελέχη της Globassure, θα οδηγήσει στην επίτευξη του ισχυρών αποτελεσμάτων προς όφελος των ασφαλισμένων μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ HOWDEN ΕΛΛΑΔΑΣ

Η HOWDEN είναι ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα, με εμπειρία είκοσι χρόνων σε όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης, καθώς και περισσότερα από 220 εξειδικευμένα στελέχη και τεχνικούς, η Howden στην Ελλάδα προσφέρει στους πελάτες της το σύνολο των υπηρεσιών ασφάλισης, διαχείρισης κινδύνων και αποζημιώσεων με ταχύτητα, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και βαθιά τεχνογνωσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ HOWDEN GROUP

O Όμιλος Howden, ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς brokers παγκοσμίως, ο οποίος ξεπερνά τα $38 δις. υπό διαχείριση ασφάλιστρα, με δραστηριότητα σε περισσότερες από 50 χώρες και 16.000 εργαζόμενους διεθνώς, αποτελεί ηγετική δύναμη στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση Μεγάλων Επιχειρήσεων και σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, αντασφάλισης και διαχείρισης κινδύνων.

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη εκδήλωση της Howden Marine για τα Ποσειδώνια πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας

Η Howden με την νέα προσθήκη του Σάββα Μυρίδη επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να ηγηθεί στο Marine

Η Howden Ελλάδας συνεχίζει να ενισχύει το δυναμικό της με έμπειρους επαγγελματίες