Ηράκλειο: 23oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Η Christina Applegate αποκάλυψε πως έπασχε από νευρική ανορεξία

16.05.2024, 2:50

«Ήθελα να πετάγονται τα κόκαλά μου»

Η Christina Applegate μίλησε για τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε από την εφηβεία της.

«Απλά στερούμουν το φαγητό για χρόνια και χρόνια και χρόνια», δήλωσε η Applegate στο MeSsy, το podcast της με τη Jamie-Lynn Sigler. «Ήταν ένα γ@μ#μ$νο βασανιστήριο».

Η ηθοποιός, που δήλωσε ότι «δεν έχει συζητήσει ποτέ» την διατροφική της διαταραχή, εξομολογείται ότι οι αγώνες της με το φαγητό και την εικόνα του σώματος ξεκίνησαν από την παιδική της ηλικία, όταν ένα γειτονόπουλο την αποκάλεσε χοντρή.

Όταν ήταν 15 ετών και μόλις ξεκινούσε τη 10ετή πορεία της στο “Παντρεμένοι με παιδιά”, είπε ότι η μητέρα της την έβαλε σε πρόγραμμα των Weight Watchers. «Ήταν πάντα ανταγωνιστική», θυμάται η Applegate, 52 ετών. «Αν έπεφτα στα 50 [κιλά], έλεγε… Πώς το έκανες; Και ο λόγος ήταν ότι είχα διατροφική διαταραχή. Έτρωγα πέντε αμύγδαλα την ημέρα. Και αν έτρωγα έξι, έκλαιγα και δεν ήθελα να βγω από το σπίτι. Και αυτό μου έμεινε για χρόνια και χρόνια και χρόνια».

Ως ο χαρακτήρας της Kelly Bundy στο “Παντρεμένοι με παιδιά”, η Applegate φορούσε συχνά κοντές φούστες και αποκαλυπτικές μπλούζες και «ήθελα τα κόκαλά μου να πετάγονται, οπότε δεν έτρωγα», θυμάται η Applegate, η οποία δήλωσε ότι εκείνη την εποχή έπασχε από ανορεξία.

Η κατάστασή της θορύβησε το καστ και το συνεργείο της σειράς: «Ήταν πολύ τρομακτικό για όλους στο πλατό γιατί έλεγαν: Η Christina δεν τρώει ποτέ. Μου μίλησαν γι’ αυτό». Κάποια στιγμή, λέει, ήταν τόσο αδύνατη που το τμήμα κοστουμιών έπρεπε να φέρει ρούχα μεγέθους 0 για να της κάνουν. «Αλλά για μένα, ήμουν τεράστια», είπε.

Πηγή: instyle.gr

Διαβάστε επίσης:

Selena Gomez: Αυτός είναι ο λόγος που απενεργοποίησε τα σχόλιά της στο Instagram

Ryan Gosling: Αυτές είναι οι πέντε λέξεις που περιγράφουν τη ζωή του με την Eva Mendes

Σοβαρό τροχαίο για τον Μιγκέλ Εράν: Στο νοσοκομείο ο Ρίο του Casa de Papel