Ηράκλειο: 32oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Η Εκκλησία Κρήτης ευχήθηκε στον νέο Πατριάρχη Βουλγαρίας Δανιήλ

09.07.2024, 17:11

«Σας συγχαίρει αδελφικά για την άξια εκλογή και ενθρόνισή σας στον Πατριαρχικό Θρόνο της Βουλγαρικής Εκκλησίας», αναφέρει

Τις ευχές της προς τον νέο Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Δανιήλ έστειλε η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος Κρήτης με αφορμή την εκλογή και ενθρόνισή του στον Πατριαρχικό Θρόνο στις 30 Ιουνίου 2024.

«Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης σας συγχαίρει αδελφικά για την άξια εκλογή και ενθρόνισή σας στον Πατριαρχικό Θρόνο της Βουλγαρικής Εκκλησίας», αναφέρει.

«Χαίροντας μαζί ολόψυχα για την ανάληψη των νέων πατριαρχικών σας καθηκόντων στη Βουλγαρική Εκκλησία, όλοι οι Επίσκοποι της Εκκλησίας Κρήτης εύχονται ομόφωνα υγεία, μακροημέρευση με ανεξάντλητη δύναμη και κάθε επιτυχία στο υψηλό και δύσκολο έργο υπό την ηγεσία της Αγιώτατης Βουλγαρικής Εκκλησίας, για χάρη του ευλογημένου λαού της και για τη δόξα του Τριαδικού Θεού μας».

Εκ μέρους τον Επισκόπων της Επαρχιακής Συνόδου, ο Πρόεδρος Αυτής, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, εύχεται στο τέλος όπως η διακονία του Μακαριωτάτου είναι καρποφόρα και δημιουργική προς δόξαν του Τριαδικού Θεού.

Διαβάστε επίσης:

Το δώρο του Πατριάρχη Κων/πόλεως της Αρμενίας στον ναό του Αγίου Μηνά

Δείτε το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Πνευματικά» – Οι ανοϊκοί ασθενείς και η Ορθόδοξη Εκκλησία

Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγένιου για το Πάσχα

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ Γαζίου επισκέφτηκαν τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ Ευγένιο


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα