Ηράκλειο: 29oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Η Μπίλι Άιλις αποκαλύπτει πως έχασε όλους τους φίλους της όταν έγινε διάσημη

10.06.2024, 22:54

«Δεν μπορούσα να σχετιστώ με κανέναν», δήλωσε

Η Μπίλι Άιλις αναφέρθηκε στους φίλους που έχασε από τότε που έγινε διάσημη. Σε συνέντευξή της στο podcast «Miss Me», εξομολογήθηκε ότι όταν η καριέρα της άρχισε να ανεβαίνει, οι περισσότεροι από τους παλιούς της φίλους εξαφανίστηκαν, και έτσι βρέθηκε να συναναστρέφεται κυρίως με ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται.

«Ξαφνικά έγινα διάσημη και δεν μπορούσα να σχετιστώ με κανέναν. Ήταν σκληρό, ήταν πραγματικά δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε, κατάφερε να κρατήσει μονάχα μία φίλη της, την Ζόι. «Ήταν τα 20ά μου γενέθλια και θυμάμαι να κοιτάω τριγύρω και στο δωμάτιο υπήρχαν μόνο άνθρωποι που δούλευαν για μένα. Κι ήταν όλοι 15 χρόνια μεγαλύτεροί μου, στην καλύτερη περίπτωση», ανέφερε.

Πρόσθεσε επίσης: «Είναι το χειρότερο πράγμα που μου συνέβη. Συνειδητοποίησα εκείνη τη στιγμή ότι δεν ήταν φίλοι μου. Αν έκοβα τη συνεργασία μας, δεν θα με ξαναέβλεπαν ποτέ».

Ανέφερε επιπλέον, πως έχει κάνει προσπάθειες να επανασυνδεθεί με κάποιους από τους παλιούς της φίλους. «Ακριβώς πριν έναν χρόνο, κατάφερα να βρω ξανά μερικούς από τους φίλους μου. Έχω ολόκληρο πλήρωμα τώρα. Μπορώ κυριολεκτικά να κλάψω για αυτό. Ήταν το σπουδαιότερο πράγμα που μου έχει συμβεί», τόνισε.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης:

Μελίνα Ασλανίδου: «Πήγα στην Κρήτη ως ερωτική μετανάστρια» 

Τζένιφερ Λόπεζ: Ελληνίδα αεροσυνοδός επιβεβαιώνει τις φήμες για την κακή συμπεριφορά της σταρ- «Δεν ήθελε να την κοιτάμε» 

Η Rihanna γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλια του RZA με τον A$AP Rocky και τον Riot (βίντεο)