Ηράκλειο: 29oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Περιφέρεια Κρήτης: Ένας προορισμός για 365 μέρες τον χρόνο

25.10.2023, 11:50

«Crete, Sense The Authentic – Season’s Best» το νέο βίντεο προβολής του νησιού

Η Κρήτη είναι ένας τόπος, που προσφέρει μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες όλο τον χρόνο. Από τον τρύγο και τα καζανέματα του Φθινοπώρου, στο ορειβατικό σκι και την εορταστική διάθεση του Αποκριάτικου καρναβαλιού τον Χειμώνα και από εκεί στην κατανυκτική ατμόσφαιρα του Πάσχα, την Άνοιξη και τις δροσερές βουτιές στα κρυστάλλινα νερά της το καλοκαίρι.

Η Κρήτη αποτελεί έναν προορισμό που η αυθεντική φιλοξενία των ντόπιων σε καλεί να τη ζήσεις 365 ημέρες τον χρόνο.

«Οι άνθρωποι της Κρήτης γνωρίζουν καλά την ταυτότητα του νησιού μας. Την αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν όλα αυτά που την κάνουν ιδιαίτερη. Κάθε τι που την κάνει αγαπητή, αισιόδοξη, εξωστρεφή, και τελικά ισχυρή. Σε αυτήν την προσπάθεια εντάσσεται και η αξιέπαινη δουλειά του καταξιωμένου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και των συνεργατών του, οι οποίοι μέσα από το νέο video της Περιφέρειας Κρήτης «Crete, Sense The Authentic – Season’s Best», παρουσιάζουν στον κόσμο, τις ομορφιές του τόπου μας, στη διάρκεια και των τεσσάρων εποχών της Κρήτης», τονίζει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, επισημαίνοντας πως το βίντεο αποτελεί μια πρόσκληση για γνωριμία με το νησί και τους ανθρώπους του.

«Ένα βίντεο που καλεί ντόπιους και ξένους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά το νησί μας. Να γνωρίσουν, πρόσωπο με πρόσωπο, ανθρώπους που διατηρούν πηγαία την έκφραση του κρητικού φιλότιμου, αδιαπραγμάτευτη έννοια της περηφάνιας, της λεβεντιάς, της Κρητικής φιλοξενίας. Κάθε εποχή, κάθε ημέρα και κάθε ώρα, η Κρήτη προσφέρει μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες της. Στιγμές που χαράσσονται βαθιά στη μνήμη των ανθρώπων που γνωρίζουν από κοντά τα «μυστικά» του νησιού μας», υπογραμμίζει ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης
Παραγωγή: Indigo View
Μουσική: Πρωτότυπο Remix από Μουσική του Πάρη Περυσινάκη (Μουσική της Κρήτης, ΑΜΑ 157, Sistron 2005)