Ηράκλειο: 20oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Η συμβουλή που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στη Μαρία Αντωνά

16.05.2024, 18:59

«Κακό είναι αυτό που λέω;»

Η Μαρία Αντωνά απέφυγε να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή εκδήλωση όπου έδωσε το «παρών».

Η Κατερίνα Καινούργιου, έπειτα από την προβολή του βίντεο, τοποθετήθηκε ως προς την πρώην παίκτρια του «Survivor» στον αέρα του «Super Κατερίνα» την Πέμπτη 16 Μαΐου.

Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Με πολλή αγάπη θέλω να πω κάτι. Όταν είσαι στην επικαιρότητα για του Χ, Ψ λόγους και σε καλούν σε τέτοιες εκδηλώσεις, καλό είναι να μην πηγαίνεις, για να μη δείξεις αυτή τη συμπεριφορά. Όχι ότι είπε κάτι κακό η κοπέλα, αλλά επειδή ξέρεις ότι θα σε πιάσουν οι δημοσιογράφοι, καλό είναι να μην πας».
Και πρόσθεσε: «Μου έχει τύχει να έχω έναν ντόρο γύρω από το όνομά μου, αρνητικό ή κάτι να έχει συμβεί, όταν δεν θέλω να απαντήσω, να ακυρώσω είτε δουλειά, είτε κάλεσμα στο οποίο μπορεί να έχω συμφωνήσει κιόλας κάποια οικονομική απολαβή, το έχω ακυρώσει, γιατί δεν ήθελα να δημιουργήσω ντόρο».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια τόνισε: «Αυτό που θέλω να πω, το λέω σαν συμβουλή, επειδή σίγουρα σε αυτά τα καλέσματα υπάρχουν κάμερες και επειδή όντως ήταν μια δύσκολη μέρα για την κοπέλα, ευγενική ήταν, αλλά για να μην βρεθεί στη δύσκολη θέση καν να πει στη δημοσιογράφο ότι δεν θέλει να απαντήσει, θα μπορούσε να μην είχε πάει. Κακό είναι αυτό που λέω;».

Διαβάστε επίσης:

Τέλος στις φήμες: Η Δέσποινα Βανδή απαντά για τον γάμο της με τον Μπισμπίκη 

Γάμος και χορός στη μέση του δρόμου, γαμπρός και νύφη «τα έδωσαν όλα» 

Ο Παντελής Τουτουντζής παντρεύεται με τον σύντροφό του και ψηφίζει… την Κρήτη!

Ανδρομάχη – Γιώργος Λιβάνης: Έγκυος η τραγουδίστρια στο πρώτο τους παιδί