Ηράκλειο: 16oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Ιωάννα Μαλέκου: Με την πρώτη σωστή συνθήκη θα επιστρέψω

13.02.2024, 19:02

«Μου έχουν λείψει οι τηλεθεατές»

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» για τη Φαίη Σκορδά αλλά και για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση.

Η ίδια αρχικά δήλωσε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα: «Μου έχουν λείψει οι τηλεθεατές, γιατί αγαπώ την επαφή με τον κόσμο. Με την πρώτη σωστή συνθήκη θα επιστρέψω. Μου αρέσει η πρωινή ζώνη, αλλά επειδή βλέπω πλέον τα πάντα διαφορετικά, δεν είμαι αρνητική και κάθετη σε κάτι, όπως ήμουν παλιότερα».

Συνέχισε, προσθέτοντας: «Και σε τηλεπαιχνίδι θα μπορούσα να με δω, αρκεί να ένιωθα ότι κάτι έχω να δώσω. Σίγουρα η κόρη μου θα είναι πάντα η προτεραιότητά μου, αλλά μπαίνει σιγά σιγά σε σειρά και το κομμάτι της επαγγελματικής ζωής. Για να μη με βρίσκεις κάπου τηλεοπτικά ακόμα, πάει να πει ότι αισθάνομαι καλά με το πώς είμαι».
Έπειτα η Ιωάννα Μαλέσκου αναφερόμενη στη δύσκολη ζώνη που είχε αναλάβει εκείνη και τώρα, η Φαίη Σκορδά, είπε: «Κάποτε είχα χαρακτηρίσει “καταραμένη” τη ζώνη 12:00-14:00 του ΣΚΑΪ. Είναι όντως μια δύσκολη ζώνη. Δεν νομίζω ότι ευθύνονται τόσο τα πρόσωπα. Εννοείται ότι παρακολουθώ και τη Φαίη. Συμπονώ κάθετί στο κανάλι και θέλω να πηγαίνει καλά».

Καταλήγοντας, δήλωσε: «Εμένα με ενδιαφέρει να φροντίζω το όνομά μου. Η ώρα και το κανάλι αλλάζουν. Όταν απομακρυνόμαστε από μη ανθοφόρες συνθήκες, αφήνουμε χώρο να έρθουν άλλα πράγματα».