Ηράκλειο: 30oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Ιούλιος: Δύσκολος ο υπόλοιπος μήνας για αυτά τα ζώδια

10.07.2024, 0:23

Προκλήσεις που θα βγουν σε καλό

Ο Ιούλιος είναι ένας υπέροχος μήνας – αλλά θα αποτελέσει και μια δοκιμασία για ορισμένα ζώδια. Τα μεταβλητά ζώδια θα βιώσουν δυσκολίες, αλλά τα μαθήματα που θα πάρουν τώρα θα τους επιτρέψουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που έρχονται.

Είναι καιρός για αυτά τα ζώδια να επανασυνδεθούν με την αυτοεκτίμησή τους και να καταλάβουν ότι έχουν δύναμη, είναι θαρραλέα και θα νικήσουν. Η εποχή του Καρκίνου θα τους διδάξει τη σκληρή δουλειά και την πειθαρχία. Εν τω μεταξύ, η εποχή του Λέοντα, που ξεκινά από τις 22 Ιουλίου, θα επιτρέψει σε αυτά τα ζώδια να αγκαλιάσουν την αισιόδοξη πλευρά τους και να βρουν το σθένος και τη γενναιότητα που χρειάζονται.

Παρθένος
Μπορεί να είναι λίγο συνταρακτικό όταν ο Ήλιος και ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, βρίσκονται στο πιο σκοτεινό μέρος του χάρτη σας. Επίσης, έχετε να κάνετε με τον Κρόνο σε αντίθεση με το ζώδιό σας, που προκαλεί συγκρούσεις στις σχέσεις, ειδικά με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω που φέρνει ξανά στο φως θέματα σχέσεων που ο Κρόνος σας πιέζει να κατανοήσετε από νωρίτερα.

Παρ’ όλα αυτά, το πρώτο μέρος του μήνα έχει αστρολογία που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις προκλήσεις, με τον Ήλιο στον Καρκίνο να εξακολουθεί να φέρνει πολλές συγκινήσεις στην καθημερινότητά σας και τους ανθρώπους που εκτιμάτε να σας στηρίζουν. Το πόσο σας στηρίζουν μοιάζει με ευλογία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο Άρης βρίσκεται ήδη στον Ταύρο, δίνοντάς σας πολλές ευκαιρίες να εργαστείτε σκληρά για αυτό που θέλετε, τα ίδια μαθήματα συνεχίζονται μέχρι την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 20 του μήνα. Ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να φέρει κάποια προκλητική ενέργεια στον οίκο της καριέρας σας, αλλά και πάλι θα σας παρακινήσει να εργαστείτε σκληρά.

Όταν ο κυβερνήτης σας, Ερμής, εισέλθει στο ζώδιό σας στις 25 του μήνα, θα νιώσετε πολύ περισσότερο στο στοιχείο σας και θα είστε έτοιμοι να πάρετε ξανά τη σκυτάλη και να βγείτε μπροστά.

Τοξότης
Ο μήνας ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, που σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να κατανοήσετε τη δύναμή σας. Η χρονιά ήταν μια δοκιμασία για την αυτοεκτίμησή σας, με τον Κρόνο να σας κάνει να αμφιβάλλετε για τη δύναμή σας και τον Ποσειδώνα να τροφοδοτεί κάποιες ψευδαισθήσεις.

Ωστόσο, ειδικά με τους πλανήτες του νερού να σχηματίζουν τρίγωνο με τον Κρόνο, αποκτάτε διαύγεια. Αν και τα πράγματα μπορεί να σας φαίνονται πολύ σοβαρά και συνταρακτικά, καταλαβαίνετε ότι για να βγείτε από το σκοτάδι, θα χρειαστείτε τη νέα σας πανοπλία.

Τα πράγματα γίνονται πιο ηλιόλουστα και ξεκάθαρα μόλις η Αφροδίτη εισέλθει στον Λέοντα στις 11 του μήνα και ο Ήλιος στις 22 Ιουλίου. Και οι δύο διελεύσεις θα σας επιτρέψουν να νιώσετε στο στοιχείο σας και να αναζωπυρώσετε αυτή την αίσθηση αυτοπεποίθησης. Περιμένετε να κάνετε τομές στη σκέψη σας μόλις ο Άρης εισέλθει στους Διδύμους στις 20 του μήνα, ενώ η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο στις 25 του μήνα, θα σας βοηθήσει να νιώσετε άνετα με τα μεγάλα όνειρα και πάλι.

Ιχθύς
Παρόλο που ο Ήλιος θα σχηματίσει τρίγωνο στο ζώδιό σας για το πρώτο μέρος του μήνα, το δεύτερο μέρος θα είναι ένα μάθημα για τη διαχείριση του χρόνου και για να δείτε αν έχετε εφαρμόσει τα μαθήματα του Κρόνου. Συνειδητοποιείτε πλέον καλύτερα την ισορροπία που πρέπει να φέρετε όταν πρόκειται να δώσετε την ενέργειά σας στους άλλους. Μπορεί να είστε πολύ πρόθυμες να βοηθήσετε τους γύρω σας, αλλά ίσως αναρωτηθείτε αν η ενέργεια είναι αμοιβαία.

Μόλις η Αφροδίτη εισέλθει στον Λέοντα στις 11 του μηνός, περισσότερα από αυτά τα θέματα θα σας βάλουν σε σκέψεις, αν και μπορεί επίσης να εστιάσετε στη δική σας ψυχοσύνθεση. Ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, υπενθυμίζοντάς σας να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και να δώσετε προτεραιότητα στο σπίτι και την αυτοφροντίδα, αν νιώθετε εξαντλημένες.

Ο Κρόνος σάς ωθεί να εξελιχθείτε, να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και η εποχή του Λέοντα θα είναι μια περίοδος όπου θα δείτε αν έχετε ισορροπήσει τη σκληρή δουλειά σας με την αυτοφροντίδα.

Πηγή: marieclaire.gr

Διαβάστε εδώ:


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα