Ηράκλειο: 18oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Ηράκλειο: Συνεχίζονται οι εργασίες τσιμεντοστρώσεων και ασφαλτοστρώσεων

16.05.2024, 18:41

Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων παρακολουθούν από κοντά τα έργα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων και τσιμεντοστρώσεων στην περιφέρεια του Δήμου Ηρακλείου, με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιώργο Σισαμάκη να παρακολουθούν από κοντά τα στάδια υλοποίησης.

Ειδικότερα, εντός του 2024 έχουν πραγματοποιηθεί ασφαλτοστρώσεις σε Βενεράτο, Σίβα και Αθανάτους και τσιμεντοστρώσεις σε Βούτες, Καλού, Καρκαδιώτισσα, Βενεράτο, Σίβα και Κάτω Ασίτες.

Δήμος Ηρακλείου ασφαλτοστρώσεις

Την Τετάρτη 15/5, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Σισαμάκης, ο οποίος μαζί με στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας, πραγματοποίησε αυτοψία σε νέα έργα τσιμεντοστρώσεων που εκτελούνται στο Πενταμόδι και σε έργα ασφαλτοστρώσεων στους Αθανάτους, διαπιστώνοντας από κοντά την πρόοδο των εργασιών, σε δήλωσή επεσήμανε: «Τα έργα προχωράνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής και εκτελούνται με τον ιδανικότερο τρόπο στην περιφέρεια του Δήμου μας, σε συνεργασία και με τις Τοπικές Κοινότητες. Εφιστούμε την προσοχή των διερχόμενων οδηγών στις σημάνσεις και ζητάμε την κατανόησή τους για την όποια αναστάτωση, η οποία θα είναι προσωρινή. Τα οφέλη όμως των έργων, τόσο σε επίπεδο βελτίωσης της οδικής ασφάλειας όσο και σε επίπεδο βελτίωσης της ποιότητας ζωής, θα είναι μόνιμα».

Η εκτέλεση των έργων συνεχίζεται.

Δήμος Ηρακλείου ασφαλτοστρώσεις

Δήμος Ηρακλείου ασφαλτοστρώσεις

Διαβάστε επίσης: