Ηράκλειο: 36oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Ισπανός εργάτης έκανε κοπάνα από τη δουλειά του για έξι χρόνια και εμφανίστηκε για να πάρει βραβείο για τις πολύχρονες υπηρεσίες του

11.07.2024, 2:40
Ένας τρομερός εργαζόμενος στην Ισπανία κατάφερε να «σκαπουλάρει» τη δουλειά του για 6 χρόνια

Όλοι έχουμε έναν άφαντο τύπο στις παρέες, έναν αόρατο συμφοιτητή στη σχολή, αλλά τι ισχύει με τον άφαντο εργαζόμενο; Λοιπόν, πρέπει να μάθετε για τον μύθο του 69χρονου Joaquín García, του άνδρα που έκανε κοπάνα από τη δουλειά του για έξι χρόνια χωρίς κανείς να το καταλάβει – μέχρι που, κατά ειρωνεία της τύχης, κέρδισε ένα βραβείο για την πολύχρονη υπηρεσία του…

Όλα ξεκίνησαν αρκετά αθώα. Ο Joaquín, εργαζόταν ως επόπτης έργων στο δήμο του Cádiz της Ισπανίας για περισσότερα από 20 χρόνια. Καθώς περνούσε ο καιρός, το εργασιακό περιβάλλον γινόταν όλο και πιο αγχωτικό, με αποτέλεσμα ο Joaquín να υιοθετήσει μια μάλλον αντισυμβατική προσέγγιση για την αντιμετώπισή του προβλήματος. Τι έκανε ο τύπος; Απλά σταμάτησε να εμφανίζεται.

Παραδόξως, το σχέδιο αυτό λειτούργησε για έξι ολόκληρα χρόνια. Στο διάστημα αυτό, ο Joaquín εξακολουθούσε να εισπράττει τον ετήσιο μισθό του, παρόλο που δεν έκανε καθόλου δουλειά.

Εύλογα θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί πώς μπορεί κάτι τέτοιο να περάσει απαρατήρητο. Η απάντηση βρίσκεται σε ένα περίπλοκο μείγμα γραφειοκρατίας, πολυπλοκότητας του χώρου εργασίας και μιας γενναίας δόσης τύχης.

Η απουσία του Joaquín παραβλέφθηκε βολικά λόγω ενός μπερδέματος μεταξύ δύο τμημάτων του δήμου, που το ένα θεωρούσε ότι το άλλο ήταν υπεύθυνο για την επίβλεψη των καθηκόντων του 69χρονου εργαζομένου.

Η κατάσταση πήρε μια ξεκαρδιστική τροπή όταν ο Χοακίν προτάθηκε για βραβείο για τα 20 χρόνια υπηρεσίας του στην εταιρεία. Φανταστείτε την έκπληξη των προϊσταμένων του όταν τον κάλεσαν για την τελετή και ανακάλυψαν ότι δεν είχε πατήσει το πόδι του στο γραφείο εδώ και έξι χρόνια.


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα