Ηράκλειο: 19oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Και επισήμως – Έρχεται νέα Matrix ταινία

04.04.2024, 4:10

Οι πρώτες πληροφορίες

Η Warner Bros. Pictures επιβεβαίωσε την παραγωγή της πέμπτης ταινίας Matrix, η οποία έρχεται να προστεθεί στο θρυλικό franchise επιστημονικής φαντασίας.

Σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας θα είναι ο Drew Goddard, γνωστός για το έργο του σε ταινίες όπως το “Cloverfield” και “The Martian”.

Από το αρχικό δημιουργικό δίδυμο του The Matrix η μοναδική συνεισφορά θα είναι της Lana Wachowski ως executive producer.

Εμφανώς ενθουσιασμένος για την ταινία, ο Goddard προέβη σε δηλώσεις τονίζοντας:

«Δεν είναι υπερβολή να πω ότι οι ταινίες Matrix άλλαξαν τόσο τον κινηματογράφο όσο και τη ζωή μου. Η εξαίσια καλλιτεχνική δημιουργία της Lana και της Lilly με εμπνέει καθημερινά και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να αφηγηθώ ιστορίες στον κόσμο τους

Από την πλευρά της Warner Bros., ο πρόεδρος της παραγωγής του κινηματογραφικού της τμήματος, Jesse Ehrman, ανέφερε:

«Ο Drew ήρθε στη Warner Bros. με μια νέα ιδέα που όλοι πιστεύουμε ότι θα είναι ένας απίστευτος τρόπος να συνεχίσουμε τον κόσμο του Matrix, τιμώντας αυτό που ξεκίνησαν η Lana και η Lilly πριν από 25 χρόνια και προσφέροντας μια μοναδική προοπτική βασισμένη στη δική του αγάπη για τη σειρά και τους χαρακτήρες. Όλη η ομάδα της Warner Bros. Discovery είναι ενθουσιασμένη που ο Drew θα κάνει αυτή τη νέα ταινία Matrix, προσθέτοντας το όραμά του στον κινηματογραφικό κόσμο που οι Wachowskis πέρασαν 1/4 του αιώνα χτίζοντας εδώ στο στούντιο.»

Φυσικά, ακόμη είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία, καθώς και αν πρόκειται να επιστρέψουν για να ενσαρκώσουν ξανά τους ρόλους τους μερικοί από τους εμβληματικούς ηθοποιούς της σειράς, όπως οι Keanu Reeves, Carrie AnneMoss και Laurence Fishburne.

Πηγή: unboxholics.com

Διαβάστε επίσης:

Spider-Man 4: Οι δηλώσεις του Sam Raimi για τις φήμες επιστροφής του Tobey Maguire

Νέες πληροφορίες σχετικά με το soundtrack του Joker: Folie à Deux

Μην Ανοίγεις την Πόρτα: «Πάταγο» έχει κάνει ήδη η νέα ταινία των unboxholics