Ηράκλειο: 20oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Κατερίνα Στεφανίδη: Επιστρέφει στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό

05.10.2023, 12:20

Ξεκινάει δυναμικά η πρωταθλήτρια τη νέα σεζόν μετά τον τραυματισμό στο πόδι της

Στην προετοιμασία για την νέα σεζόν αλλά και στις καθημερινές προπονήσεις επιστρέφει η Κατερίνα Στεφανίδη μετά τον τραυματισμό στο πόδι της στο τελευταίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλμα επί κοντώ φαίνεται να ήταν άτυχη στον πιο πρόσφατο αγώνα της στην Βουδαπέστη, όταν στο ζέσταμα πριν τον αγώνα τραυμάτισε σοβαρά το πόδι της και αναγκάστηκε να αγωνιστεί με διάστρεμμα. Όπως η ίδια της είχε δηλώσει στο Gazzeta δεν γινόταν να μην αγωνιστεί καθώς βρισκόταν σε αγώνα Παγκόσμιου πρωταθλήματος.

«Καλά πάει (η προετοιμασία). Πονάει ακόμη λίγο το πόδι αλλά τρέχω και μάλιστα χθες έκανα τα πρώτα αλματάκια από τέσσερα βήματα. Γενικά πήρε παραπάνω από ό,τι περίμενα (η αποκατάσταση του τραυματισμού) γιατί δεν ήταν απλό διάστρεμμα. Ήταν κάτι που το λένε high ankle sprain εδώ και μπορεί να κάνει σχεδόν διπλάσιο χρόνο να αποκατασταθεί. Αλλά είναι καλούτσικα τώρα.

Το μόνο που θέλουμε να αρχίσουμε είναι κάποια σπριντ γιατί κάνουμε πολλές ανηφόρες επειδή δεν μπορούσα να τρέξω γρήγορα ακόμα. Αλλά πιστεύω από την άλλη εβδομάδα θα μπορώ να το κάνω και αυτό.»