Ηράκλειο: 13oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Κούγιας: «Το παιχνίδι θα κατοχυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού»

26.10.2023, 12:15

Τοποθετήθηκε ο γνωστός ποινικολόγος για την εκδίκαση του ντέρμπι

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ο Παναθηναϊκός θα δικαιωθεί στη σημερινή εκδίκαση του ντέρμπι, ενώ αναφέρθηκε και στις ποινές με τις οποίες ενδέχεται να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός.

Ανατροπή δεδομένων από τον Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μίλησε ξανά στον αέρα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την εκπομπή «Απροσάρμοστοι» για την έκβαση του ντέρμπι, αλλάζοντας ωστόσο την άποψη του.

Μπορεί την τελευταία φορά ο Κούγιας να τόνισε ότι κατά την άποψη του η αναμέτρηση θα συνεχιζόταν, ωστόσο αυτή τη φορά δήλωσε ότι όλα δείχνουν νίκη του Παναθηναϊκού στη σημερινή εκδίκαση του ντέρμπι.

Ο γνωστός ποινικολόγος, ανέλυσε το θέμα και τόνισε ότι η συμπληρωματική έκθεση του Μαρέσκα αλλάζει εντελώς τα δεδομένα και όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα το πάρει το παιχνίδι, καθώς αναφέρθηκε και στις ενδεχόμενες ποινές του Ολυμπιακού.

«Όπως είχα πει, το απόλυτο αποδεικτικό στοιχείο είναι το φύλλο αγώνα, όπως και η ιατρική έκθεση. Σύμφωνα με τότε φύλλο αγώνα, πριν προκύψει η συμπληρωματική έκθεση και σύμφωνα με αυτά που είχε πει τότε ο γιατρός δεν προέκυπτε υπαιτιότητα κανενός. Ο διαιτητής είχε κρατήσει μια ουδέτερη θέση και δεν βγήκε να κατοχυρώσει τον αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έβγαινε αδικαιολόγητα, αλλά ούτε υπέρ του Παναθηναϊκού, καθώς δεν διεκόπη το παιχνίδι εις βάρος του Ολυμπιακού», ανέφερε αρχικά ο Κούγιας.

«Χθες άκουσα ότι ο διαιτητής κατέθεσε νέα συμπληρωματική θέση, με την οποία παίρνει θέση όσον αφορά την κατάσταση του Χουάνκαρ κατά τη διάρκεια της διακοπής και αυτό που λέει είναι ότι η κατάσταση του Χουάνκαρ ήταν πολύ σοβαρή. Εκεί τελειώνει η διαδικασία και κατά την άποψη μου το παιχνίδι θα κατοχυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού, ενώ ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμού και θα χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά, καθώς θα τιμωρηθεί και με κεκλεισμένων αλλά και με χρηματικό πρόστιμο», δήλωσε στη συνέχεια.

Πηγή: Gazzetta.gr