Ηράκλειο: 11oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Κρητικός Φούρνος – Γεύσεις: Ο Άγιος Βαλεντίνος έχει την τιμητική του!

13.02.2024, 17:00

Μοναδικές γλυκές δημιουργίες από τον Κρητικό Φούρνο – Γεύσεις

Πλησιάζει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ως είθισται τα ζευγάρια εκφράζουν με κάθε τρυφερό τρόπο τον έρωτα τους. Την τιμητική τους αυτή την ιδιαίτερη μέρα έχουν τα γλυκά.

Σε λίγες ώρες τα ζαχαροπλαστεία θα γεμίσουν κόσμο και οι ζαχαροπλάστες ετοιμάζονται πυρετωδώς ξεπερνώντας τη δημιουργική πλευρά του εαυτού τους και κάνοντας τον έρωτα ακόμα πιο γλυκό.

Κρητικός Φούρνος τούρτες

Κρητικός Φούρνος τούρτες

Μιλώντας στο cretaone.gr η κα Δέσποινα Νικολιδάκη από τον Κρητικό Φούρνο – Γεύσεις μας ανέφερε ότι «πάντα η συγκριμένη μέρα έχει μεγαλύτερη εμπορική κίνηση και κορυφώνεται ανήμερα της εορτής. Αύριο θα έχουμε μία συνολική εικόνα για την ανταπόκριση του κόσμου. Ο περισσότερος κόσμος αγοράζει από το φυσικό κατάστημα έχοντας να επιλέξει ανάμεσα σε τεράστια ποικιλία γλυκών, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες προπαραγγελίες με ειδικές αφιερώσεις για τα αγαπημένα τους πρόσωπα».

Ως προς τις επιλογές των γλυκών και το ηλικιακό κριτήριο μας είπε πως «παρατηρείται κίνηση από όλη την ηλικιακή γκάμα, με τις μικρότερες ηλικίες συνήθως να προτιμούν μάφινς και τους μεγαλύτερους τούρτες ή πάστες. Η ηλικία είναι κριτήριο για τη δυνατότητα αγοράς ενός γλυκού, όσο μεγαλύτερος τόσο πιο ακριβό. Το πιο προσφιλές γλυκό είναι οι τούρτες σε σχήμα καρδιάς όλων των γεύσεων»

Κρητικός Φούρνος τούρτες

Κρητικός Φούρνος τούρτες

«Οι τιμές των προϊόντων κινούνται στα ίδια επίπεδα χωρίς να υπάρχει κάποια σχετική αύξηση λόγω της ημέρας» συμπληρώνει η ίδια.

Έχει ο έρωτας σύνορα;

Σε ερώτηση αν ο έρωτας ξεπερνάει τα σύνορα κάνοντας παραγγελίες και από εξωτερικό μας είπε ότι «Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που δεχόμαστε παραγγελίες από χώρες του εξωτερικού, π.χ. Αγγλία, Γερμανία προπληρώνοντας το γλυκό και έρχεται ο ενδιαφερόμενος από το κατάστημα να το παραλάβει».

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θέλει μία «γλυκιά» κίνηση αγάπης και ο Κρητικός Φούρνος – Γεύσεις είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε κάθε προτίμηση και κάθε βαλάντιο.

Ο Ανατολίτικος Βαλεντίνος

Κρητικός Φούρνος τούρτες

Διαβάστε επίσης: Γιορτή ερωτευμένων – ανθοπωλεία: Στέλνουν λουλούδια μέχρι τη… Σιβηρία